"Mondd el az anyádnak az orgazmusod" - Kiszivárgott Bill Cosby egyik telefonbeszélgetése

Forrás: AFP/Stan Honda -
telefonbeszélgetés vád nemi erőszak Andrea Constand tárgyalás Bill Cosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszivárgott a komikus és áldozata, Andrea Constand kosárlabdaedző telefonbeszélgetése. Bill Cosby ügyének tárgyalása a napokban folytatódik.
Forrás: AFP/Stan Honda

A nemi erőszakkal vádolt komikus állítása szerint nem csupán jó barátja és mentora volt a a philadelphiai Temple Egyetem női kosárlabda-igazgatójának, hanem szexuális játékaiban is partnere volt - méghozzá a saját beleegyezésével.

Constand ügyvédjei később rávilágítottak: a nő a saját neméhez vonzódik, és a Cosbyval történtek alatt is egy hölgy volt a partnere. Cosby később bevallotta, valóban tablettákkal kábította el Constandet.

Andrea Costand volt az első nő, aki nemi erőszakkal gyanúsította meg a világsztárt, őt követte további több tucat hölgy, akik ugyanezzel vádolták meg Cosbyt. A komikus, akit múlt decemberben óvadék ellenében szabadlábra helyeztek, tárgyalása kedden folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.