Végre megérkezett az arányos testalkatú Barbie

Forrás: Instagram/Barbie -
Barbie baba arányosság testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikonikus babák már több mint 50 éve lelhetők fel a boltok polcain. Egyre több támadás érte viszont a kinézetüket, hiszen teljesen aránytalan idomokkal rendelkeznek.

A Barbie babák évtizedek óta elképesztően vékony derekukról és hófehér mosolyukról voltak híresek. A gyártó eddig nem is akarta megváltoztatni a játékok formáját, hiába érte rengeteg bírálat a babákat.

Forrás: Instagram/Barbie

Most azonban, 57 év után végre újítanak a Barbiek megjelenésén, és átlagos testalkatú babákat dobnak piacra. Ez igazi mérföldkőnek számít, de itt még nem állt meg a játékokat gyártó Mattel. A reális idomú babákon kívül több új modell is elérhető lesz. Válogatni lehet a magas, alacsony, vörös, vagy éppen barna hajú játékok között, de még színes bőrű Barbiekat is lehet majd vásárolni.

Forrás:Instagram/Barbie
Megdőlt a melegrekord, de érkezik a hidegfront!http://www.life.hu/news/20160203-megdolt-a-melegrekord-pecsett-de-matol-hidegfront-erkezik-hazankba.htmlFebruár másodikán hajnalban megdőlt a melegrekord Pécsett, ugyanis 8,9 Celsius-fokot mértek a hőmérők! NewsThinkstockTávozik a köztévétől Nyitrai Kata, A Dal főszerkesztőjehttp://www.life.hu/news/20160203-nyitrai-kata-foszerkeszto-20-ev-utan-tavozik-a-koztevetol.htmlMég nem ért véget az MTVA alkalmazottainak leépítése. A köztévé egy 20 éve ott dolgozó munkatársától vált meg. Nyitrai Kata a többi közt A Dal műsoráért volt felelős. News--Újabb razziát tartottak Lagzi Lajcsinálhttp://www.life.hu/news/20160202-ujabb-razziat-tartottak-lagzi-lajcsinal.htmlMialatt a Megreccsen a szív című börtönben szerzett dalának felvételen járt, újabb szemlét tartottak Galambos Lajos birtokán. 20 rendőr és az áramszolgáltató emberei vonultak ki Boldogasszonypusztára. News--Dráma Budapesten! Agyonlőtte gyerekét, majd magával is végzett egy rendőrnőhttp://www.life.hu/news/20160202-budapesten-agyonlotte-gyereket-majd-magaval-is-vegzett-egy-rendorno.htmlKiterjesztett öngyilkosság történhetett Budapesten, a XVIII. kerületben. Úgy tudni, egy rendőrnő kiskorú gyermekét és magát is megölte.News--Kiakadtak a fotósok David Beckham legidősebb fiárahttp://www.life.hu/news/20160202-brooklyn-beckham-miatt-kiakadt-rengeteg-fotos-david-beckham-fia-csak-a-neve-miatt-hires.htmlA 16 éves Brooklyn azzal haragította magára a szakma nagyágyúit, hogy szerintük nem a tehetsége, hanem a neve miatt tud érvényesülni a fotószakmában. News--Hatalmas banánnal verte el a riporter a kötözködő szurkolót - Videó!http://www.life.hu/news/20160202-mubanannal-verte-el-a-pofatlan-szurkolot-a-riporter-elkepesztoen-vicces-video.htmlAz olasz SportItalia riportere került kellemetlen helyzetbe február 1-jén, Londonban, a Stamford Bridge stadionnál. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.