A szépséges színésznő az Egy asszony illatában tangózott Al Pacinóval, most pedig Budapestről posztol!

Tobzódnak a hírességek hazánkban. Penelope Cruz is megérkezik hamarosan Magyarországra, de mellette még Charlize Theron és Keira Knightley is nálunk fog forgatni. 

Forrás: UIP Dunafilm

Most Gabrielle Anwar látogatott el hozzánk, ugyan ő valószínűleg nem egy film kedvéért utazott hazánkba - írja az Origo. A színésznő az Egy asszony illatában vált ismertté, de szerepelt még a Szenzációs recepciós című filmben, valamint a Minden lében négy kanál tévésorozatban is. 

Forrás: Instagram/Gabrielle Anwar

Anwar három budapesti fotót is posztolt magáról az Instagramján az elmúlt 24 órában, az egyiken a Lánchidat nézi, a másikon a II. kerületi Lóczy Lajos utcában lévő Pikler Emmi bölcsőde kapujánál mosolyog, a harmadikon pedig a neves gyermekpszichológus, Tardos Anna (ő Pikler Emmi lánya) vállához bújik.

Forrás: Instagram/Gabrielle Anwar

A hashtagekből és a képekből arra lehet következtetni, hogy a színésznő látogatásának inkább a gyermekneveléshez lehet köze. Az Origo próbálta elérni a Pikler Emmi bölcsődét, hogy kiderítsék, pontosan miért jött Anwar Budapestre, de sajnos nem vették fel a telefont.