Nemi erőszakkal vádolják John William Holland időjóst

Forrás: Twin Falls County Jail -
John William Holland nemi erőszak meteorológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta.

John William Holland az idahói KMVT csatorna meteorológusaként dolgozott. A fiatal férfit azzal vádolja egy nő, hogy megerőszakolta.

Forrás: Twin Falls County Jail

A meteorológus ellen a hölgy tett feljelentést a Twin Falls-i rendőrségen. Az áldozat elmondása szerint egy helyi étteremben találkozott a férfival, ahol elfogyasztottak néhány italt. Később John William Holland a lakásába invitálta a nőt, hogy ott vacsorázzanak. A nő azt állítja, hogy a férfi magas alkoholtartalmú italt töltött neki, amitől rosszul lett és a kanapéra feküdt. Ezután kezdett vele erőszakoskodni John William Holland.

A csatorna azonnal felfüggesztette a meteorológus munkaviszonyát. A nő az erőszak után egyből a rendőrségre ment. A feljelentés után rögtön átkutatták a férfi lakását. Találtak egy használt óvszert, Hollandot pedig letartóztatták.

A férfi mindent tagad, de ha bűnösnek találják, akkor akár életfogytiglanig tartó büntetést kaphat, és 50.000 dollár pénzbírságot is kiszabhatnak rá.

Foglyul ejtette a szerelőt a nagykanizsai nőhttp://www.life.hu/news/20160203-szerelo-nagykanizsa-fogoly-tuszejtes.htmlMár a rendőrök dörömböltek a nagykanizsai nő ajtaján, mire az asszony, ha nem is rögtön, de beengedte őket, így a túszul ejtett telefonszerelő megmenekült. NewsThinkstockJustin Bieber dalától folyt el Kortni McLady magzatvizehttp://www.life.hu/news/20160203-justin-bieber-sorry-cimu-szamara-tancolt-kortni-mclady-es-elfolyt-a-magzatvize.htmlAz énekes Sorry című számára kezdett el táncolni várandósan az ausztrál Kortni McLady, de arra ő sem számított, hogy ilyen hatása lesz a mozgásnak. News--Erzsébet királynő lemondott Katalin hercegné javára - Ez ám a megtiszteltetés!http://www.life.hu/news/20160203-erzsebet-kiralyno-katalin-hercegnere-hagyomanyozta-a-wimbledon-teniszmerkozes-fovednoki-cimet.htmlFontos címet hagyományozott át Katalin hercegnére Anglia uralkodónője. News--Megdőlt a melegrekord, de érkezik a hidegfront!http://www.life.hu/news/20160203-megdolt-a-melegrekord-pecsett-de-matol-hidegfront-erkezik-hazankba.htmlFebruár másodikán hajnalban megdőlt a melegrekord Pécsett, ugyanis 8,9 Celsius-fokot mértek a hőmérők! NewsThinkstockGyászol a színházi világ: meghalt Rácz Gézahttp://www.life.hu/news/20160203-meghalt-racz-geza-szinesz.htmlA Vígszínház közleményben tudatta: elhunyt Rácz Géza színész. News--Távozik a köztévétől Nyitrai Kata, A Dal főszerkesztőjehttp://www.life.hu/news/20160203-nyitrai-kata-foszerkeszto-20-ev-utan-tavozik-a-koztevetol.htmlMég nem ért véget az MTVA alkalmazottainak leépítése. A köztévé egy 20 éve ott dolgozó munkatársától vált meg. Nyitrai Kata a többi közt A Dal műsoráért volt felelős. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.