Mi történt Sarah Jessica Parkerrel? Alig lehet ráismerni a Szex és New York sztárjára

Forrás: Northfoto -
fáradtság Sarah Jessica Parker Szex és New York külső Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondterhelten kapták lencsevégre New York utcáin az ikonikus sorozat Carrie Bradshawjaként ismertté vált színésznőt.

Alig néhány hét, és már az 51. születésnapját ünnepli majd a Szex és New York sorozat Carrie Bradshawja, Sarah Jessica Parker. A színésznő a mai napig elragadóan néz ki, különösen imádjuk azért, hogy nem erőlködik, és elfogadja az idő múlását. SJP-re azonban a napokban alig lehetett ráismerni: a világsztárt nemrég New Yorkban kapták lencsevégre a Divorce című sorozat forgatása közben, ahol meglehetősen nyúzottnak tűnt.

Forrás: Northfoto

Sarah Jessica egy Frances nevű nőt fog alakítani a sorozatban, aki rájön, hogy férjének viszonya van valakivel. Talán a szereppel való azonosulása tette, talán a Daily Mail információi szerinti a hajnali négyes kelés, mi mindenesetre egy kis pihenést javasolnánk kedvenc színésznőnknek.

Íme, Carrie Bradshaw 5 legjobb beszólása

Nagyszájú, szexi, és kíméletlenül őszinte. Számára a vásárlás az igazi afrodiziákum, de legnagyobb vágya a tökéletes férfi. Igazi divatikon, folyton pörög, és tele van élettel. A mai napig szívesen idézünk Carrie legütősebb mondatai közül, nézzük is az öt felejthetetlen beszólását itt!

Romokban heverő házasság, kétes üzletek: Beyoncé retteg, hogy minden kiderülhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-beyonce-enekesno-retteg-hogy-kiderul-az-igazsag-hazassagarol-eleterol-es-ketes-uzleti.htmlJ. Randy Taraborrelli nevéhez nem egy híresség botrányos önéletrajzi kötete köthető: a sztárok sötét dolgai után kutató írónál ezúttal Beyoncé és Jay Z lesz terítéken. TV + Sztárok--Lakatos Márk: "Nem hívtam magam dagadtnak"http://www.life.hu/sztarok/20160202-lakatos-mark-stylist-nem-hivta-magat-dagadtnak-csak-tulsulyosnak.htmlMagyarország egyik legismertebb stylistja fiatalkorában súlyproblémákkal küzdött, többek között erről is beszélt Németh Máténak, a Life.hu nagyszájú riporterének. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMit sajnál Katie Leung abban, hogy megcsókolta Harry Pottert?http://www.life.hu/sztarok/20160201-katie-leung-cho-chang-megformaloja-a-harry-potterben-elarulta-mit-sajnalt-a-legjobban.htmlA Katie Leung által megformált Cho Chang volt az első lány, aki megcsókolhatta a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-et. A híres jelenet azonban nem egészen ilyen romantikusan él a fiatal színésznő fejében. TV + Sztárok--Nagyon megöregedett Danny DeVitohttp://www.life.hu/sztarok/20160122-danny-devito-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlSzinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit lányával együtt kaptak lencsevégre New York utcáin. TV + Sztárok--Gáspár Győző kiakadt: "Csak úgy szerepelhetsz, ha pénzt adsz"http://www.life.hu/sztarok/20160121-gaspar-gyozo-showman-facebook-oldalan-adott-hangot-felhaborodasanak.htmlA showman Facebook oldalán adott hangot felháborodásának: véleménye szerint csak úgy kerülhet valaki a képernyőre, ha fizet érte. TV + Sztárok--Megtervezte saját temetését Céline Dion elhunyt férje, René Angelilhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-celine-dion-elhunyt-ferje-rene-angelil-megtervezte-a-sajat-temeteset.htmlRené Angélil szeretett volna könnyíteni a gyászoló énekesnő terhein, ezért már több hónappal a halála előtt megkezdték az előkészületeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.