Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"

Forrás: M.Schmidt János/Origo -
betegség felháborodás énekesnő HIV Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV-vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben.

A Megasztár egykori versenyzője nem érti, hogy miért kellett ilyen módon nyilvánosságra hozni ezt az egészet, és miért nem voltak kissé együttérzőbbek a média szereplői a sztárral. Heni a Tényeknek beszélt arról, hogy bántónak érzi a történteket.

Forrás: M.Schmidt János/Origo

"Az ország nevében és a média nevében kérek az illetőtől elnézést, amiért ezt a hírt így kellett megtudnia mindenkinek. Én úgy gondolom, hogy ennek ellenére is emberek vagyunk, és van saját személyiségi jogunk - például betegséget vagy halálesetet illetően -, ami nem tartozik a nagy nyilvánosság orrára. Ilyeneket csak abban az esetben lehetne közölni, ha mi úgy döntünk, hogy kiállunk, és magunk mondjuk el a nagyvilágnak" - mondta az énekesnő.

Németh Kristóf adja férjhez Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nemeth-kristof-szinesz-adja-ferjhez-muri-eniko-enekesnot.htmlAz énekesnő eljegyzése után, már az esküvőjét szervezgeti, ahol a színész lesz a ceremóniamester. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHallgasd meg Lagzi Lajcsi börtöndalát - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160203-mar-hallhato-lagzi-lajcsi-bortondala-a-zenesz-a-szeretteinek-szanta-a-dalt-video.htmlAz énekes egy saját szerzeményben foglalta össze a börtönben eltöltött 125 napját. Az eredmény igazán fülbemászó lett! TV + Sztárok--VV Seherezádé balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160203-vv-seherezadet-snowboardozas-kozben-baleset-erte.htmlA Való Világból megismert szőkeség, aki manapság lemezlovasként tesz szert hírnévre, a Facebookon osztotta meg rajongóival sérülését. TV + Sztárok--Mi történt Sarah Jessica Parkerrel? Alig lehet ráismerni a Szex és New York sztárjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjat-nyuzottan-kaptak-lencsevegre.htmlGondterhelten kapták lencsevégre New York utcáin az ikonikus sorozat Carrie Bradshawjaként ismertté vált színésznőt. TV + Sztárok--Újabb világsztár Budapesten: Gabrielle Anwar is megérkezett hazánkba!http://www.life.hu/sztarok/20160203-gabrielle-anwar-az-egy-asszony-illatabol-budapesten-van.htmlA szépséges színésznő az Egy asszony illatában tangózott Al Pacinóval, most pedig Budapestről posztol! TV + SztárokOrigoRomokban heverő házasság, kétes üzletek: Beyoncé retteg, hogy minden kiderülhttp://www.life.hu/sztarok/20160202-beyonce-enekesno-retteg-hogy-kiderul-az-igazsag-hazassagarol-eleterol-es-ketes-uzleti.htmlJ. Randy Taraborrelli nevéhez nem egy híresség botrányos önéletrajzi kötete köthető: a sztárok sötét dolgai után kutató írónál ezúttal Beyoncé és Jay Z lesz terítéken. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.