Furcsa fotó! Nagy Adri tinilánnyá fiatalodott

Forrás: Facebook/Nagy Adri -
tinilány Jóban Rosszban TV2 fiatalodás Nagy Adri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Bettyje gondolt egyet, és megmutatta, hogyan festene, ha 14 évessé varázsolnák.

Nagy Adrin - aki Szabó Zsófit váltotta a Jóban Rosszban sorozatban - nem fognak az évek! Elég egy baseball sapka és úgy fest, mint egy lázadó tini. A színésznőnek nagyon jól áll ez a laza stílus és valóban olyan a fotón, mint egy kislány.

Forrás: Facebook/Nagy Adri

Havas Henrik: „Én eresztettem szabadjára Kiszel Tündét"http://www.life.hu/sztarok/20160204-havas-henrik-musorvezeto-bevallotta-o-fedezte-fel-kiszel-tundet.htmlA műsorvezető, Kiszel Tündéhez fűződő viszonya mellett arról is beszélt, mit gondol az oktatás mai helyzetéről. TV + Sztárok--Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Dr. House és Dr. Ross egy videóban tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-jimmy-kimmel-beszelgetos-musor.htmlAmerika egyik kedvenc beszélgetős műsorának házigazdája, Jimmy Kimmel összehozta Dr. House-t és Dr. Ross-t egy felvétel erejéig, a végeredmény pedig 6 percnyi kacagás. TV + Sztárok--Lady Gaga énekli a himnuszt a Super Bowlonhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-lady-gaga-fellep-a-super-bowlon-o-adja-elo-a-himnuszt-tobb-millio-nezo-elott.htmlA vasárnapi Super Bowlon az énekesnő kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy színpadra léphet az amerikaiak egyik legkedveltebb sporteseményén. TV + SztárokOrigoHallgasd meg Lagzi Lajcsi börtöndalát - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160203-mar-hallhato-lagzi-lajcsi-bortondala-a-zenesz-a-szeretteinek-szanta-a-dalt-video.htmlAz énekes egy saját szerzeményben foglalta össze a börtönben eltöltött 125 napját. Az eredmény igazán fülbemászó lett! TV + Sztárok--Németh Kristóf adja férjhez Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nemeth-kristof-szinesz-adja-ferjhez-muri-eniko-enekesnot.htmlAz énekesnő eljegyzése után, már az esküvőjét szervezgeti, ahol a színész lesz a ceremóniamester. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.