Forradalmi újítás! Sasokat képeznek ki a drónok ellen

drón sas rendőrség Holland program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollandiában különös módját választották annak, hogy a légi forgalomból kivonják a rossz útra tévedt drónokat. Az ötlet teljesen egyedi, és már más országok is érdeklődnek a dolog iránt. A rendőrök már megkezdték a madarak kiképzését. 

A Holland Nemzeti Rendőrség elindította programját, amelynek keretén belül sasokat képeznek ki az illegális repülődrónok elfogására - írja az Origo.

A felvétel alapján a művelet sikeres: egy tollas ragadozó úgy kapja el a pilóta nélküli szerkentyűt, mintha csak egyszerű préda lenne. Azonban csak a kisméretű repülők esetében tűnik jó megoldásnak, egy nagyobb drón rotorjai már veszélyeztethetik a madarat.

A sasok jól ismernek fel más repülő lényeket, és ezt a képességüket akkor is tudják kamatoztatni, ha drónokról van szó.

Egyszerűen prédának nézik őket, majd olyan helyre hurcolják, ahol nincs más madár.

A médiahatóság megbüntette a TV2-thttp://www.life.hu/news/20160204-masfelmilliot-fizethet-a-tv2-egy-reklam-miatt-mediahatosag.htmlMásfél millót fizethet a TV2 egy reklám miatt, amit a Mokka a Nyár ízei című rovatának négy adásában is leadtak. NewsOrigoMa mindenkinek ajándékkal kedveskedik a Facebookhttp://www.life.hu/news/20160204-a-facebook-12-szuletesnapjan-mindenkinek-videos-osszeallitassal-kedveskedik.htmlA közösségi oldal 12. születésnapját ünnepli, ez alkalomból pedig egy videóval lepi meg minden felhasználóját! News--Nemi erőszakkal vádolják John William Holland időjósthttp://www.life.hu/news/20160203-nemi-eroszakkal-vadoljak-john-william-holland-idojost.html A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta. News--Rejtélyes körülmények között tűnt el egy pomázi tinilányhttp://www.life.hu/news/20160203-noemi-eltunt-pomaz.htmlA rendőrség körözést adott ki Jánosa Noémi eltűnése miatt. A 15 éves lány múlt kedden egy orvosi rendelő előtt futott el, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigoTüneményes videó! Így várta a cica a hazatérő barátját http://www.life.hu/news/20160203--igy-varta-a-cica-a-beteg-kutyust-ennivalo-felvetel-ket-jo-baratrol-allatok-cuki.htmlAz állatok bizonyos esetekben sokkal jobban képesek kifejezni a szeretetüket, mint néhány ember. A következő felvétel is ezt bizonyítja. NewsOrigoVégre megérkezett az arányos testalkatú Barbiehttp://www.life.hu/news/20160203-aranyos-testalkatu-barbie-babakat-dobnak-piacra.htmlAz ikonikus babák már több mint 50 éve lelhetők fel a boltok polcain. Egyre több támadás érte viszont a kinézetüket, hiszen teljesen aránytalan idomokkal rendelkeznek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.