A tehetségkutatósok tarolnak A Dal harmadik elődöntőjében?

Forrás: Facebook/Zséda -
A Dal 2016 Horányi Juli A Dal Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének harmadik elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció ByeAlex fellépése lesz.

A 61. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a szombati harmadik elődöntőben is tíz lesz látható-hallható, közülük hat jut a középdöntőbe.

Forrás: Facebook/Zséda


A műsorban Agárdi Szilvia előadásában az It Is Love; a B the Firsttől a You Told Me You Loved Me; Tóth Anditól és Berkesi Olivértől a Seven Seas; Gájer Bálinttól a Speed Bump; Horányi Julitól a Come Along; Ívtől a Love Kills Me; Nikától az Emlékkép; a Parno Graszttól a Már nem szédülök; Petruskától a Trouble in My Mind; Singh Vikitől pedig a Katonák című dal hangzik el.

A műsor intrója a Budapesti Operettszínház zenészeiből alakult kamarazenekar közreműködésével készült, Turi Lajos irányításával pedig ismét látványos, dinamikus, fesztiválhangulatú nyitószám lesz látható az adás fellépőivel.

A Dal első középdöntőjét február 13-án rendezik. A három elődöntőből 6-6 dal, összesen 18 kerül a középdöntőkbe, ahonnan nyolc jut a február 27-i döntőbe. A döntő nyolc dala közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban, Stockholmban.

Így báloznak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-gaspar-virag-es-gaspar-evelin-farsangi-balba-mentek.htmlFarsangi bálban volt a Gáspár család, legalábbis annak nőtagjai. Az eseményről Evelin, Virág és Bea is posztolt képeket a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKelemen Anna bodyban hergeli a Facebook népéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-kelemen-anna-bodyban-hergeli-a-facebook-nepet.htmlEzúttal nem melleit posztolta az egykori botrányhősnő... TV + SztárokOrigoCindy Crawford elképesztő alakot és végtelen hosszú lábakat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-szexi-combokat-villantott-cindy-crawford.htmlA szupermodell egy elképesztően szexi képpel emlékezett meg pályája kezdetéről és egy világhíres fotósról, Helmut Newtonról. TV + Sztárok--George Clooney szerint nem helyes ötvenen felüli nővel randiznihttp://www.life.hu/sztarok/20160205-george-clooney-ellen-degeneres-musoraban-elarulta-hogy-nem-helyes-otven-feletti-novel-osszejonni.htmlA sármos színészről sok titokra derült fény Ellen DeGeneres talkshow-jában, a többi között az is, hogy még nem randizott ötvenen felüli nővel. TV + Sztárok--Bódi Margó 36 évvel ezelőtt hihetetlenül dögös nő volthttp://www.life.hu/sztarok/20160205-bodi-margorol-36-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-bodi-guszti-a-facebookra.htmlFérje, Bódi Guszti büszkélkedett el a Facebook-oldalán Margó fiatalkori fotójával. Az énekesnő 36 évvel ezelőtt gyönyörű nő volt. TV + SztárokOrigoMeghatóan nyilatkozott elhunyt férjéről Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-celine-dion-enekesno-meghatoan-nyilatkozott-lehunyt-ferjerol-rene-angelilrol.htmlA gyászoló énekesnő könnyek között mesélt férjéről, René Angélilről a Las Vegas-i Caesars Palace's Colosseumban tartott megemlékezésen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.