Kézrátétellel gyógyít Shygys Julian

Forrás: Facebook/ Shygys -
kézrátétel Shygys gyógyítás Shygys Julian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.

Ha éppen nem énekel, lelkeket gyógyít Julian. A zenekar tagjait és rajongókat is sikeresen kezelt.

Julian balról a második Forrás: Facebook/ Shygys

"Nem csak energiával kezelek. A lelket beszélgetéssel is gyógyítom, a színpadon éneklés által pedig a zenén keresztül közvetítem a gyógyító energiákat. Sajnos manapság nagyon sok a beteg ember. Emiatt lett nálam a zene mellett a spirituális gyógyítás a másik főtevékenység. Én azt vallom, hogy minden fizikai betegséget érzelmi blokk idéz elő és ennek a két problémának az együttes gyógyítása történik a kezelések alkalmával" - mondta a Borsnak - "A fizikai betegségek mögött legtöbbször valamilyen lelki probléma húzódik meg. Sajnos egyébként ciszták és daganatok a leggyakoribb problémák amikkel megkeresnek. Komoly betegségeket is eredményesen ki lehet kezelni ezekkel a kézrátételes technikákkal. Embereknél, és állatoknál is ugyanolyan hatásosan működnek. Drága anyósomnak a 13 éves kiskutyáját is visszahoztam a halálból energiagyógyászattal és azóta is kicsattanó az egészségtől."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.