A Dal 2016 riport Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere ByeAlex-szel beszélgetett A Dal elődöntöjében. A Kedvesem című dalával az Eurovíziós Dalfesztivált megjárt énekes elmondta őszinte véleményét a mostani versenyzőkkel kapcsolatban.
Tóth Andi rosszul lett A Dal színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160206-toth-andi-rosszul-lett-a-dal-szinpadan.htmlAz X-Faktor-győztes énekesnő annyira megörült továbbjutásának, hogy amikor kimondták a nevét elszédült. TV + SztárokOrigoPetruska és Agárdi Szilvia lenyűgözték A Dal zsűrijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-petruska-agardi-szilvia-a-parno-graszt-a-b-the-first-es-nika-es-toth.htmlLezajlott A Dal harmadik elődöntője, összeállt a középdöntős mezőny. A második elődöntővel szemben, most több tehetségkutatós versenyző is elvérzett. A legszigorúbb zsűritag szokás szerint most is Pierrot volt. TV + SztárokOrigo"Slágerklisé-kosárból" építkezik Nika dala?http://www.life.hu/sztarok/20160206-nika-dalanak-szoveget-a-dal-zsurije-kritizakta.htmlA Voice-ból is ismert Nika volt A Dal első fellépője szombaton este. Az énekesnő fantasztikusan nézett ki, és előadásával is magasra tette a mércét. TV + SztárokOrigoA tehetségkutatósok tarolnak A Dal harmadik elődöntőjében?http://www.life.hu/sztarok/20160206-a-dal-harmadik-elodontojeben-singh-viki-gajer-balint-nika-toth-andi-horanyi-juli.htmlMa este rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének harmadik elődöntőjét: a Duna és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című showból hatan jutnak tovább a középdöntőbe. A mai extra produkció ByeAlex fellépése lesz. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nevével meggyűlt a bajuk a franciáknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160205-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-nevevel-meggyult-a-baja-a-franciaknak-amiensben.htmlAz Iron Lady is megmosolyogta, amikor Amiens-ben viccesen elírták a nevét. TV + Sztárok--Nemsokára indul az új ValóVilág - Már lehet jelentkeznihttp://www.life.hu/sztarok/20160206-indul-a-valovilag-powered-by-big-brother-mar-castingolnak.htmlA ValóVilág ezúttal a Big Brother alapjain indul újra az RTL Klubon. A valóságshow-ba a mai naptól lehet jelentkezni.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.