Napi cukiság: Gazdit keres az óriásnyúl!

Forrás: Twitter/SCOTTISH SPCA -
fotó állat nyuszi gazdi cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skót állatvédelmi szervezet új otthont keres Atlasnak, az óriásnyúlnak. Mi nagyon szívesen hazavinnénk a kis tapsifülest! 

Atlas most hét hónapos, és még növésben van. Felnőtt mérete elérheti majd az 1,2 métert, ami persze a falánkságán is meglátszik majd: 2000 répát és 700 almát fogyaszt majd évente! A gondozó elmondása szerint az állat nagyon barátságos, és szereti az embereket - írja a The Guardian.

Forrás: Twitter/SCOTTISH SPCA

A világ legnagyobb nyula egyébként nem ő, hanem Darius, akinek súlya 22kg, ami nagyjából egy hatéves gyerek testsúlyának felel meg.

Súlyos vonatszerencsétlenség történt Bajorországbanhttp://www.life.hu/news/20160209-tobb-halottja-is-van-a-bajororszagi-vonatbalesetnek-az-utasok-munkaba-indultak.htmlEgymásba rohant két vonat kedd reggel Bajorországban, a balesetben kilencen meghaltak, és csaknem 150-en megsérültek. A halálos áldozatok között van a két mozdonyvezető. News--Engedély nélkül tették bele a rajzát A Dal című műsorba http://www.life.hu/news/20160208-felhasznaltak-a-rajzat-a-dalba-nem-kertek-engedelyt-produkcio-hattereben-latszodott.htmlA Dal harmadik elődöntőjében lépett fel a Parno Graszt a Már nem szédülök című dallal, melynek háttereként egy különleges rajzot használtak díszletként. A készítőnek és a rajzfoglalkozást tartó Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskolának azonban nem szóltak, hogy szeretnék használni a művüket a produkció során. News--Egy meteorit üthetett agyon egy indiai buszsofőrthttp://www.life.hu/news/20160208-a-40-eves-buszsofort-egy-meteor-talalhatta-el.htmlBeindultak a találgatások: vajon a szemtanúknak van igazuk, és egy meteorit talált el egy indiai férfit, vagy inkább a rendőrség verziója igaz, amely szerint a közeli iskola kertészei szemetet égettek, és emiatt történhetett egy robbanás, melynek során a férfi életét vesztette. News--Kólával juthatott a drog a kismamák szervezetébe - Megszólalt az egyikükhttp://www.life.hu/news/20160206-kolaval-juthatott-a-drog-a-kismamak-szervezetebe-torokszentmikloson.htmlNevét és arcát is vállalta Fátyol Mónika a Tények című műsornak adott interjújában, amelyben elmondta: ők csak áldozatok voltak, egyikük sem tudta, hogy kábítószer van az italban, amibe belekóstoltak. NewsOrigoMegfulladt egy férfi a hamburgertőlhttp://www.life.hu/news/20160205-egy-ferfi-megfulladt-egy-hamburgertol.html"Ezt figyeljétek!" - mondta barátainak a 29 éves, Walesben élő Darren Bray, majd betolt egy hamburgert, amitől megfulladt. NewsOrigo5 meglepő tény, amit nem tudtál a születésnapos Mária királyi hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160205-maria-dan-kiralyi-hercegnorol-5-meglepo-dolog-amit-nem-tudtal.htmlFebruár 5-én ünnepli 44. születésnapját Dánia jövőbeli királynéja, Mária hercegnő. Íme 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál a kifinomult stílusáról, megjelenéséről és kiegyensúlyozottságáról ismert európai hercegnőről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.