Az angliai lány sárga lehetett az irigységtől, látván az egzotikus szépségek kreol bőrét. Ezért is vásárolt egy tubus önbarnítót, de mikor arcára kente: bezöldült. Bár a krém 3 nap alatt lekopott, sajnos apjától kapott új beceneve, a Fiona örökre ráragadt a szerencsétlenül járt Kirstyre.

Az Angliában élő Kirsty Reeves elküldte barátját Tollgate városának egyik drogériájába, hogy vásároljon neki a neves St. Tropez márka önbarnítójából.

Bár eddig semmi gond nem volt a termékkel, de amikor

Kristy felkente az arcára, hihetetlen dolog történt.

A bőre először csak kissé zöldes lett, de később a szín egyre sötétebbé változott. A bezöldült Kristy szelfizett párat és átküldte a képeket kozmetikus barátnőjének, aki szerint rosszul tárolhatták a terméket, és levegő kerülhetett bele. 

Nem, ez a kép csak illusztráció, Kirsty képeit megnézheted itt!Forrás: Youtube

Végül 3 nap alatt Kristy sikeresen megszabadult új színétől, és panaszt tett a drogériánál, akik a termék gyártójához irányították. Ők azt mondták, hogy a barnító elszíneződhet, ha oxigénnel érintkezik, így tényleg elődordulhatott, hogy nem megfelelően tárolták. A konkrét terméket azonban nem vizsgálták meg- számolt be az esetről a metro.co.uk

„Senki sem hajlandó vállalni a felelősséget, és ez igazán bosszantó” – nyilatkozta Kristy.