Durva! Bezöldült egy lány arca az önbarnítótól

Forrás: Youtube -
Fiona Shrek önbarnító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angliai lány sárga lehetett az irigységtől, látván az egzotikus szépségek kreol bőrét. Ezért is vásárolt egy tubus önbarnítót, de mikor arcára kente: bezöldült. Bár a krém 3 nap alatt lekopott, sajnos apjától kapott új beceneve, a Fiona örökre ráragadt a szerencsétlenül járt Kirstyre.

Az Angliában élő Kirsty Reeves elküldte barátját Tollgate városának egyik drogériájába, hogy vásároljon neki a neves St. Tropez márka önbarnítójából.

Bár eddig semmi gond nem volt a termékkel, de amikor

Kristy felkente az arcára, hihetetlen dolog történt.

A bőre először csak kissé zöldes lett, de később a szín egyre sötétebbé változott. A bezöldült Kristy szelfizett párat és átküldte a képeket kozmetikus barátnőjének, aki szerint rosszul tárolhatták a terméket, és levegő kerülhetett bele.

Nem, ez a kép csak illusztráció, Kirsty képeit megnézheted itt! Forrás: Youtube

Végül 3 nap alatt Kristy sikeresen megszabadult új színétől, és panaszt tett a drogériánál, akik a termék gyártójához irányították. Ők azt mondták, hogy a barnító elszíneződhet, ha oxigénnel érintkezik, így tényleg elődordulhatott, hogy nem megfelelően tárolták. A konkrét terméket azonban nem vizsgálták meg- számolt be az esetről a metro.co.uk.

„Senki sem hajlandó vállalni a felelősséget, és ez igazán bosszantó” – nyilatkozta Kristy.

Durván leégette magát Twitteren az Apple-vezérhttp://www.life.hu/news/20160209-csunyan-beszoltak-az-apple-vezernek-elmosodott-fotot-lott-a-super-bowl-kozben.htmlTim Cook köztudottan hatalmas sportrajongó. Az 50. Super Bowl izgalmait is dokumentálta, ám egy borzalmasan sikerült, elmosódott képet tett közzé a győztes mérkőzésről. News--Egy meteorit üthetett agyon egy indiai buszsofőrthttp://www.life.hu/news/20160208-a-40-eves-buszsofort-egy-meteor-talalhatta-el.htmlBeindultak a találgatások: vajon a szemtanúknak van igazuk, és egy meteorit talált el egy indiai férfit, vagy inkább a rendőrség verziója igaz, amely szerint a közeli iskola kertészei szemetet égettek, és emiatt történhetett egy robbanás, melynek során a férfi életét vesztette. News--Tom Hanks visszajön Budapestrehttp://www.life.hu/news/20160208-tom-hanks-ismet-budapesten-forgat.htmlAz 59 éves színész két hónapot tartózkodott Budapesten, új filmjének, az Infernónak a forgatása miatt. Most szintén a mozi kedvéért tér vissza hazánkba. NewsOrigoA túlzott erdőtelepítés is elősegítette a felmelegedést http://www.life.hu/news/20160207-nem-enyhitette-hanem-erosithette-a-felmelegedest-az-erdotelepites-europaban.htmlNem enyhítette, hanem erősíthette a felmelegedést az erdőtelepítés Európában, mivel az őshonos fák helyét nagy területen vették át a sötétzöld fenyőerdők - állapította meg egy új tanulmány. NewsOrigoHalálra gázolt egy embert a vonathttp://www.life.hu/news/20160208-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat.htmlHétfőn hajnalban történt a halálos baleset.News--Vannak még túlélők a romok alatt a tajvani földrengés után http://www.life.hu/news/20160207-mentocsapatok-tagjai-kutatnak-tulelok-utan-a-tajvani-foldrenges-utan-tuleloket-keresnek.htmlTizennyolcra emelkedett a szombat hajnali természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma, 152 embert még nem találnak a legsúlyosabban érintett Tajnan városban. A mentőegységek vasárnap még hallottak életjeleket a 17 emeletes lakóház romjai közül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.