Vitray Tamás élete nem indult egykönnyen

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
élet koraszülött Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas újságíróról születése óta nagymamája gondoskodott. Édesanyjának még azt is felajánlották, hogy hagyja a kórházban koraszülött gyermekét.

Koraszülöttként, egy kiló 75 dekával látta meg a napvilágot Vitray Tamás. A legendás riporter az On The Spot stábjának vallott élete indulásáról.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

"Az édesanyám még nem volt tizenkilenc éves, így a nagymamám intézkedett a sorsomról" - mesélte Vitray. Hozzátette, hogy nem maradt a kórházban és egyéves korára nagyon kövér csecsemő lett. "Hamar hasfali sérvem lett a sok sírástól. Kétéves koromban aztán megoperáltak. Anyatejet soha nem kaptam. Tápszeren lettem ilyen fantasztikus méretű" - osztotta még meg az újságíró.

Borsa Miklós, a köztévé megvert videósa ismét munkanélkülihttp://www.life.hu/news/20160209-borsa-miklos-az-mtva-egykori-megvert-hiradosa-ujra-munkanelkuli.htmlA köztévéből távozott híradós csak néhány hónappal ezelőtt kezdett el újra dolgozni, de most ismét munkanélküli lett. News--Engedély nélkül tették bele a rajzát A Dal című műsorba http://www.life.hu/news/20160208-felhasznaltak-a-rajzat-a-dalba-nem-kertek-engedelyt-produkcio-hattereben-latszodott.htmlA Dal harmadik elődöntőjében lépett fel a Parno Graszt a Már nem szédülök című dallal, melynek háttereként egy különleges rajzot használtak díszletként. A készítőnek és a rajzfoglalkozást tartó Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskolának azonban nem szóltak, hogy szeretnék használni a művüket a produkció során. News--Lehűlés érkezik, akár havazhat is szerdánhttp://www.life.hu/news/20160208-az-idojaras-elorejelzes-szerint-szerdan-lehules-jon-es-akar-havazhat-is.htmlTöbbnyire borult, esős idő várható a héten, szerdán több fokkal visszaeshet a hőmérséklet. News--Egy meteorit üthetett agyon egy indiai buszsofőrthttp://www.life.hu/news/20160208-a-40-eves-buszsofort-egy-meteor-talalhatta-el.htmlBeindultak a találgatások: vajon a szemtanúknak van igazuk, és egy meteorit talált el egy indiai férfit, vagy inkább a rendőrség verziója igaz, amely szerint a közeli iskola kertészei szemetet égettek, és emiatt történhetett egy robbanás, melynek során a férfi életét vesztette. News--4 dolog, amit tudnod kell az idei Super Bowlrólhttp://www.life.hu/news/20160208-4-dolog-amit-tudnod-kell-az-igai-super-bowl-rol.htmlAz NFL döntője az év egyik legfontosabb sporteseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, amelyet több mint 110 millió néző követ nyomon minden évben. A 2016-os fő amerikaifutball-bajnokságra, a Super Bowlra idén 2016. február 7-én került sor – íme 4 tény, amelyet illik tudnod, ha szóba kerül a mérkőzés. News--A 7 éves kisfiú úgy táncol, mint egy világsztár - Videó!http://www.life.hu/news/20160207-mindenkit-lenyugoz-a-het-eves-kisfiu-ilyen-tancot-meg-nem-lattal-video.htmlJohn Philip Bughaw, becenevén Balang produkciója láttán leesett az állunk! A kissé pufók táncos lányokat megszégyenítően ropja, és erre már több világsztár is felfigyelt az interneten. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.