Rékasi Károly szerelme csókjára aludt el újabb műtéte előtt

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
műtét baleset Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész  a nyári motorbalesetéből származó sérülése miatt feküdt újra kés alá, mivel a lábában az egyik csontrész nem akart összeforrni. Szerelme, Pikali Gerda egészen a műtőig kísérte.

Rékasi Károlyt a Honvédkórházban műtötték meg ismét, mivel a balesetéből származó sérülései nem gyógyultak megfelelően. A törött csontok nem akartak összeforrni, ezért ismét felnyitották a színész lábát, és csontforgáccsal ösztönözték a csontok növekedését - írja az Origo.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Szerelme természetesen végig a színész mellett volt, és gondoskodott róla. Rékasi elárulta a Borsnak, hogy egészen a műtőig kísérte őt Pikali Gerda, és rengetegszer megcsókolták egymást.

“Gerda elkísért a műtőig, milliószor megcsókoltuk és milliószor megöleltük egymást, ami utána történt, az már nekem filmszakadás volt, egész addig, míg felébresztettek. A főorvos nemrég járt bent nálam, és azt mondta, hogy minden a vártak szerint alakult, komplikáció nem volt” - ecsetelte a színész a lapnak.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A színész hónapokig lábadozik majd, most csak a fekvés és mértékkel az ülés engedélyezett számára. Az állapotától függően pedig pár napon belül megkezdheti a rehabilitációt is - állt a család közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.