Vigyázott a kislányra a buszsofőr, amíg a szülők meg nem érkeztek

Forrás: MTI/Varga György -
buszsofőr iskola Facebook kislány busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap alatt több ezren osztották meg annak az édesanyának a posztját, aki a közösségi oldalán szeretett volna köszönetet mondani, amiért nem hagyták magára a gyermekét. 

A 11 éves kislány a budajenői buszvonalon tévedt el, amikor rossz járműre szállt fel hazafelé. Rögtön szólt miatta, és a segítség nem váratott sokat magára: a család most köszönetet mondott a hős sofőrnek.

Forrás: MTI/Varga György

"Ma ( kedd délután 17 órakor) a 11 éves lányom az iskolából hazafelé (Budajenőről) rossz Volánbuszra szállt fel. Amikor észrevette, szólt a sofőrnek, hogy rossz buszon van és a következő megállóban le szeretne szállni. A következő megálló a Budakeszi úton lévő Erdészlak volt. A lányom hívott minket telefonon, hogy menjünk érte. Mikor odaértünk, meglepődtünk. A Volánbusz állt a megállóban és a sofőr a busz mellett őrizte a gyerekünket. Ezúton kérünk elnézést a buszon lévő utasoktól is a várakozásért! KÖSZÖNJÜK a Volánbusz 795-ös járat sofőrjének, KANALAS JÓZSEFNEK a kedvességét és a türelmét! Remélem, ez a köszönet eljut hozzá" - írta az édesanya a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.