Szabó Zsófi dögös dekoltázsától elállt a lélegzetünk

szexi Szabó Zsófi dögös dekoltázs tengerpart Dubai RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja tavaszias stílusra váltott és napszemüvegben, mélyen kivágott topban indult útnak.

Szabó Zsófi, aki az utóbbi időben bombaformába lendült, és szebb, mint bármikor, egy szexi fotóval örömködött képmegosztó oldalán. A színésznő elcsodálkozott azon, hogy mennyien lájkolják az oldalát, a rajongóknak pedig dekoltázsától állt el a lélegzetük.

Forrás: Instagram/Szabó Zsófi
Puskás Peti a fizetésben nem ismer kompromisszumothttp://www.life.hu/sztarok/20160211-puskas-peti-nem-ismer-kompromisszumot-ha-penzugyekrol-van-szo.htmlAz énekes elmesélte az egyik koncertje után történt kedvenc emlékét, ami egyben a legkínosabb is. Minden kellemetlenség akkor kezdődött, amikor a mocskos pénzügyek elrendezésére került volna a sor. TV + Sztárok--Ábrahám Edit visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160211-abraham-edit-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-szinesznoje-visszater-a-sorozatba.htmlA színésznő hosszú kihagyás után újra látható lesz a napi sorozatban és alig várja, hogy a régi kollegáival dolgozhasson. TV + SztárokOrigoTerhespocakkal szelfizett Amy Schumerhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-amy-schumer-szineszno-terhespocakkal-szelfizett-az-inside-amy-schumer-forgatasa-elott.htmlA feminista ikon és színésznő Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak egy kamu-terhespocakkal. TV + SztárokOrigoVáczi Gergő igazi szívtipró volt 18 évesen!http://www.life.hu/sztarok/20160210-vaczi-gergo-18-eves-kori-fotot-posztolt-magarol-amin-olyan-mint-egy-szivtipro.htmlA műsorvezető, annyi sztárhoz hasonlóan csatlakozott a közösségi oldalon terjedő kihíváshoz. Megmutatta rajongóinak fiatal önmagát a macsó szerepében. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huMichael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyikehttp://www.life.hu/sztarok/20160210-michael-schumacher-hetszeres-forma1es-vilagbajnok-meg-mindig-a-leggazdagabb-sportolok-egyike.htmlA hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona. TV + Sztárok--Cserpes Laurát békák várták a fellépésénhttp://www.life.hu/sztarok/20160210-cserpes-laura-enekesnot-bekak-vartak-az-otozoben-az-egyik-fellepesen.htmlA Life.hu riportere arról faggatta az énekesnőt, mi történik a koncertjein a backstage-ben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.