Megölte feleségét egy 95 éves férfi Tatán

Forrás: SCANPIX/Johan Strindberg -
gyilkosság Tata férfi idős házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak otthonában egy nőt hajnalban, Tatán. A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást T. József ellen. 

A rendőrség a nő 95 éves férjet gyanúsítja a gyilkossággal, aki ártatlannak vallotta magát. A hatóság szerint megalapozott a gyanú, hogy mégis ő követte el a gyilkosságot. A hírek szerint az idős asszonyra reggel találtak rá, és bár hamar érkezett a segítség, már nem tudták őt megmenteni.

Illusztráció Forrás: SCANPIX/Johan Strindberg

A magyar valóság bemutatja: A kecskeméti csokirablóhttp://www.life.hu/news/20160212-vademeles-a-kecskemeti-csokilopo-ellen.htmlAkár egy hollywoodi film is lehetne, kivéve, hogy nem az. A sztori ugyanis Kecskeméten történt, és egyáltalán nem kitaláció. Van itt minden: erőszak, üldözés, fenyegetőzés, börtön. Mindezt 28 tábla csokiért. NewsOrigoHelló megújult Instagram, már nagyon vártunk!http://www.life.hu/news/20160212-ez-lesz-az-instagram-ujdonsaga.htmlEgyik kedvenc applikációnk, az Instagram hiába a folyton megújuló Facebook tulajdona, nem sok hír született még arról, hogy bármilyen újdonsággal előrukkolnának, de ennek most vége! News--Elképesztő felfedezés! A lovak felismerik az emberi érzelmekethttp://www.life.hu/news/20160211-a-lovak-megkulonboztetik-a-merges-es-a-vidam-arcokat-brit-kutatas-felfedezes.htmlAz állatok meg tudják különböztetni az érzelmeket tükröző emberi arckifejezéseket: felismerik a mérges és a vidám arcokat - derült ki egy brit kutatásból. NewsOrigoA Sláger TV-hez igazol a 89.5 Music Fm műsorvezetője, Pordán Petrahttp://www.life.hu/news/20160211-pordan-petra-otthagyja-az-onindito-csapatat-musorvezeto-uj-utakon-folytatja-tovabb.htmlPordán Petra 2012-ben vezetett először rádióműsort a népszerű kereskedelmi csatornán, az utóbbi években pedig Bochkor Gáborral és István Dániellel dolgozott együtt az Önindítóban. News--Útközben gyulladt ki az orosz repülő - Rejtély, mi történhetetthttp://www.life.hu/news/20160211-tuz-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-oros.htmlKényszerleszállást hajtott végre egy orosz gép szerdán, mert a felszállás után kigyulladt az egyik hajtóműve. Szerencsére ezen kívül nagyobb baj nem történt, de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történhetett. NewsThinkstockTávozik az MTVA-tól a sajtófőnök, Nagy Csillahttp://www.life.hu/news/20160211-tavozik-az-mtva-sajtofonoke-nagy-csilla.htmlNagy Csilla három hónapig töltötte be ezt a posztot a közmédiánál. Közös megegyezéssel távozik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.