Brutális! Hamutartónak használták a hajdúdorogi fiút

Forrás: Police.hu -
palacsinta Hajdúdorog palacsintasütő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Órákig és kegyetlenül megkínoztak egy 19 éves fiút az albérlőtársai Hadúdorogon kedden, állítólag egy tízezer forintos tartozás miatt. A lakótársak beismerő vallomást tettek.

Ököllel, és egy forró palacsintasütővel ütötték a fiú arcát, majd égő cigarettákat nyomtak el a testén,

többek között a péniszén is.

A brutális kínzás egy vitából pattant ki, mert a fiú tartozott albérlőtársainak 10 ezer forinttal.

Ezzel a felforrósított serpenyővel ütötték az áldozatot Forrás: Police.hu

Az órákig tartó kínzás után az áldozatnak végül sikerült elmenekülnie, és rögtön hívta a rendőröket, akik megtalálták a fiút a városban, majd a sérülései miatt orvoshoz vitték, onnan pedig kórházba került.

Albérlőtársait, egy 33 éves férfit és egy 18 éves lányt elfogták, kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek, és indítványozták, hogy előzetesbe kerüljenek. Önbíráskodás miatt indítottak nyomozást ellenük - írja a police.hu.

535 millió forint a magyar focisták csúcsfizetésehttp://www.life.hu/news/20160212-kiderult-szalai-adam-es-dzsudzsak-balazs-focistak-kaszalja-a-legtobbet-a-futballal.htmlKiderült: Szalai Ádám és Dzsudzsák Balázs kaszálja a legtöbbet - nos, az ő lábuk tényleg aranyat ér! News--Vigyázott a kislányra a buszsofőr, amíg a szülők meg nem érkeztekhttp://www.life.hu/news/20160211-meghato-sorok-egy-edesanyatol-a-volanbusz-sofor-vigyazott-a-gyerekre.htmlPár nap alatt több ezren osztották meg annak az édesanyának a posztját, aki a közösségi oldalán szeretett volna köszönetet mondani, amiért nem hagyták magára a gyermekét. NewsHosszú éjszakán van túl a 103 éves sajóvámosi asszonyhttp://www.life.hu/news/20160211-megtalaltak-a-103-eves-asszonyt-sajovamoson.htmlSzerencsére gyorsan, alig egy óra alatt megtalálták azt a 103 éves asszonyt, aki Sajóvámoson kedd éjszaka elkóborolt otthonából. NewsThinkstockMég nincs vége: ónos eső, szél és havazás is lehet a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160211-az-idojaras-elorejelzes-szerint-eso-szel-es-havazas-is-lehet-a-hetvegen.htmlAz időjárás-előrejelzés szerint a hét további részében is bőven kijut a csapadékból, az ország magasabban fekvő területein pedig akár hózápor is kialakulhat. NewsThinkstockVéresre vertek egy férfit a Westendbenhttp://www.life.hu/news/20160210-megverte-valakit-a-westendben.htmlMegvertek egy férfit a Westend aluljáró szintjén kedd délután. A rendőrök tudják, hogy ki a támadó, és keresik. News--Botrány! A spanyol hercegnő és férje is börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/news/20160210-iv-fulop-noverenek-ferjet-sikkasztassal-vadoljak.htmlVI. Fülöp spanyol király nővérét, Krisztinát és férjét, az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes, hatszoros Bajnokok Ligája-győztes Inaki Urdangarint 6,1 millió eurós közpénzcsalással vádolják. Korábban a spanyol királyi családból még senki nem került vád alá, így az ügy megrengetheti az alkotmányos monarchiát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.