Jennifer Anistont lecserélték egy húsz évvel fiatalabb nőre

Forrás: Open Road -
Julia Roberts Anyák napja (film) Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nőt és A neveletlen hercegnőt jegyző Garry Marshall életcéljául tűzte ki, hogy minden egyes nemzetközi ünnepnap kapcsán leforgasson egy teljesen ártalmatlan, lágy színekkel dolgozó romantikus komédiát. A Valentin-napot és a Szilveszter éjjelt már kipipálta, és most Anyák napja alkalmából csődített össze féltucatnyi sztárt. Lesz benne egy nyilvános helyeken pisilő kisfiú is.

A film első előzetese végigmegy a főszereplőkön, akik nem okoznak meglepetést, a műfaj szabályait követve mind végtelenül szerethetőek, és csak egy aprócska plusz hiányzik a teljes boldogságukhoz. A kétgyermekes, egyedülálló anyát alakító Jennifer Anistonnak például az, hogy összeismerkedjen a kétgyermekes, egyedülálló apát alakító Jason Sudeikissel.

Julia Roberts rémisztő frizurával, karrierista műsorvezetőként tűnik fel, neki azzal a helyzettel kell megbirkóznia, hogy a semmiből egyszer csak előkerül a tinédzser korú lánya. Az Anyák napjá-ban játszik még Kate Hudson, aki virgonc szüleivel nem találja a közös hangot, felbukkan Timothy Olyphant (a Die Hard 4 gonosza), mint Aniston volt férje, aki egy húsz évvel fiatalabb nőre cserélte le a feleségét, valamint itt van a Holnapolisz vagány kamaszlánya, Britt Robertson is.

Jennifer Aniston és Kate Hudson az Anyák napja című filmben Forrás: Open Road

A romantikus vígjáték amerikai bemutatója a jeles vasárnap előtti pénteken, április 29-én lesz - írja az Origo.

2016-ban újra trendi elköteleződni: Íme Magyarország szerelemtérképe!http://www.life.hu/intim/20160212-valentin-napi-szerelemterkep-ezek-a-megyek-vezetik-a-hazai-listat-hazassagkotesben.htmlA házasság világnapja idén éppen február 14-re, Valentin napra esik. Ebből az apropóból egy szerelemtérképen mutatjuk meg, a legfrissebb adatok szerint hányan döntöttek úgy itthon, hogy kimondják a boldogító igent. És persze utánajártunk a meglepő eredményeknek is. IntimThinkstockMelyik Jóbarátok szereplő illik hozzád? Teszteld!http://www.life.hu/intim/20160209-melyik-jobaratok-szereplo-illik-hozzad-teszt.htmlNéhány egyszerű kérdés, és máris megtudhatod, melyik Jóbarátok szereplő lenne számodra az ideális társ. IntimOrigoHa a hiányaidra fókuszálsz, boldogtalan leszelhttp://www.life.hu/intim/20160211-pilat-gabor-ha-a-hianyaidra-fokuszalsz-boldogtalan-leszel.htmlAmikor a tükörbe nézel, egy boldog arc néz vissza rád? Egyáltalán min múlik, hogy boldog legyél? Intim--Sophie Marceau egy 11 évvel fiatalabb férfit szeret?http://www.life.hu/intim/20160212-sophie-marceau-egy-francia-sefet-szeret-uj-parja-tizenegy-evvel-fiatalabb-mint-o.htmlA gyönyörű színésznő a hírek szerint még csak randevúzgat a francia sztárséffel, de már most rabul ejtette a szívét. Intim--Körberomantikázza a világot Madeline Relph és Jourdan Bowenhttp://www.life.hu/intim/20160212-madeline-relph-es-jourdan-bowen-instagram-sztarok-korbeutazzak-a-vilagot.htmlElképesztően gyönyörű és élményekkel teli utazásukat Instagram-oldalukon osztják meg rajongóikkal. Intim--Varga Viktor Cinthyáról: „ő az ideális nő és társ az életemre"http://www.life.hu/intim/20160212-varga-viktor-enekes-kedveserol-cinthya-dictartorrol-azt-mondta-o-az-idealis-no-es-tars-az-eleteben.htmlAz énekes bevallotta, hogy az egymás iránt érzett érzéseik Cinthya Dictatorral örökké fognak tartani, csak azt nem tudják, hogy az együttlétet fel tudják el vállalni, elviselik-e egymást. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.