Tolvai Renit combvillantása sem repíthette el Stockholmba: Íme A Dal továbbjutói

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Petruska A Dal 2016 Eurovíziós Dalfesztivál Oláh Gergő A Dal Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a teljes magyar celebvilág a Story Ötcsillag Díjátadó-gálán mulatozott, lezajlott A Dal első elődöntője is, ahol a maradék 18 produkcióból kilenc állhatott színpadra. Közülük pedig csak négy juthatott tovább.

Ugyan a legtöbb fellépő próbált valamit változtatni az előadásmódján, hogy a kedves nézők ne ugyanazt lássák, mint a korábbi szombatokon, ennek ellenére eléggé laposra sikeredett az este a Duna élő műsorában. Tolvai Reni kivillantotta ugyan a combját, de őt már ez sem repíti Stockholmba.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Párja együttese azonban, a Kállay-Saunders Band egyenes ágon jutott tovább, Petruska és Oláh Gergő mögött. Negyedikként, a nézői szavazatok jóvoltából ott lehet a döntőben a Mushu, a többiek azonban, Agárdi Szilvi, Benji, a B the First tagjai, a Karmapolis és Szécsi Böbe búcsúztak az Eurovíziós álmoktól.

A Dal felfedezettje 2016-ban Petruska lett, aki a műsor által vált országosan ismertté!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.