Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján nyilvánította ki véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Úgy fogalmazott: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék."

Bochkor szerint ez csak álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt. Várkonyi Andi jól ismeri Bochkor Gábort, és pontosan tisztában van azzal, hogy egy rádiós műsorvezetőnek erőteljesebben kell képviselnie a véleményét, hogy az emberek felkapják a fejüket egy-egy kijelentéssel kapcsolatban, és kialakuljon egyfajta diskurzus műsorvezető és hallgató között.

Forrás: Music FM / Facebook

A TV2 híradósát korábban telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól kedvese kijelentéséhez. Várkonyi Andrea ezt követően közösségi oldalán adott ki egy közleményt, mely szerint

A hallgatók megköszönték, hogy tükröt tartottak eléjük"

Most viszont tovább gyűrűzik a botrány, ugyanis Schobert Norbi is beszállt a harcba. A fitneszguru közösségi oldalán csapott oda Bochkornak:

Egy pár gondolat a Bochkor eszmefuttatásról...Engem anno két dologért támadtak be:1. Egy fel nem ismerhető fotó há...

Közzétette: Norbi Update – 2016. február 14.