Várkonyi Andrea Schobert Norbert Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján nyilvánította ki véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Úgy fogalmazott: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék."

Bochkor szerint ez csak álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt. Várkonyi Andi jól ismeri Bochkor Gábort, és pontosan tisztában van azzal, hogy egy rádiós műsorvezetőnek erőteljesebben kell képviselnie a véleményét, hogy az emberek felkapják a fejüket egy-egy kijelentéssel kapcsolatban, és kialakuljon egyfajta diskurzus műsorvezető és hallgató között.

Forrás: Music FM / Facebook

A TV2 híradósát korábban telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól kedvese kijelentéséhez. Várkonyi Andrea ezt követően közösségi oldalán adott ki egy közleményt, mely szerint

Most viszont tovább gyűrűzik a botrány, ugyanis Schobert Norbi is beszállt a harcba. A fitneszguru közösségi oldalán csapott oda Bochkornak:

Egy pár gondolat a Bochkor eszmefuttatásról...Engem anno két dologért támadtak be:1. Egy fel nem ismerhető fotó há...

Közzétette: Norbi Update2016. február 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.