A legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. 

Diana hercegné 1997-ben bekövetkezett halála a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot. Nem véletlenül, hiszen évek óta újabb és újabb teóriák látnak napvilágot arról, valójában mi miatt is kellett meghalnia Károly herceg egykori feleségének. 

Forrás: Wikipédia

A Globe magazin nemrég címlapsztoriként hozta le a hírt, miszerint Diana hercegné valójában még élt, amikor az autóbalesete után a mentőautóba tették. A lap friss boncolási eredményekre hivatkozva állítja, hogy a néhai szívkirálynő túlélte a párizsi balesetet, és később a mentőautóban kapott egy halálos injekciót, állítólag így végzett vele a brit királyi család által felbérelt gyilkos. 

Diana hercegné 1996-ban vált el Erzsébet királynő fiától, Károly hercegtől, az autóbalesete idején az egyiptomi milliomossal, Dodi al-Fayeddel volt viszonya. Egyes feltételezések szerint Diana gyermeket várt szerelmétől, ami több szakértő vélekedése szerint veszélyt jelentett volna az Egyesült Királyságra nézve. A Diana terhességéről szóló találgatásokat orvosszakértők annak idején visszautasították.