Magyar Úszószövetség úszóvébé kabala vizes vb pályázat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a fehér, puliszerű Bol-Dog névre keresztelt állat leszerepelt a 2017-es vizes világbajnokság szervezőbizottsága új pályázatot írt ki a jövő évi budapesti esemény kabalafigurájára.

A 2006-os budapesti és a 2012-es debreceni Eb után a 2017-es világbajnokságra is egy pulit választott kabalának a Magyar Úszó Szövetség, azonban a Bol-Dog névre keresztelt állat olyan kemény kritikát kapott, hogy tavaly augusztusban nyugdíjazták, Ezek után január 21-én a szervező bizottság ismét pályázatot írt ki a 2017-es vizes vb egyes kreatív szimbólumainak megalkotására – írja az Origo.

A nem olyan jól sikerült Bol-Dog Forrás: www.finaworlds2017.com

„A pályázónak javaslatot kell tennie a kabalafigura képi, vizuális megjelenésére (számítógépes grafika és kézi rajz egyaránt benyújtható), illetve a kabalafigura nevére. A pályázónak legfeljebb 1000 karakteres indokolást kell benyújtania a kabalafigura megalkotásának gondolatiságára vonatkozóan. A győztes pályázó 550 ezer forintot kap, a pályamunkákat február 29-ig kizárólag elektronikus levélben lehet benyújtani, a office@fina-budapest2017.com címre." – olvasható, a magyar szövetség honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.