Ha csak egy napra is, de Katalin hercegné belekóstolhatott abba, hogyan is zajlik a munka a világ egyik legismertebb és legnagyobb internetes oldalánál, mi több, még egy blogbejegyzést is írt.

Egy napra belekóstolhatott az online újságírás rejtelmeibe Katalin. A hercegné nemrég az egyik legnépszerűbb amerikai újság és blog, a The Huffington Post szerkesztőségébe látogatott el, amelynek során egyebek mellett saját kezűleg írt anyaga is megjelent az oldalon.

Katalin hercegné James Martinnal, a The Huffington Post felelős szerkesztőjévelForrás: AFP/Chris Jackson

Katalin írásában az általa oly sokat jelentő témát, a gyermekek mentális egészségének fontosságát fejtegeti: kitér arra, hogy sok szülő manapság is kellemetlenül érzi magát attól, ha gyermekének speciális segítségre van szüksége, és hozzátette, hogy ha az ő két gyermekéről, tehát Györgyről és Charlotte-ról lenne szó, nem habozna szakemberhez fordulni.

Vilmos herceg nejének már a kezdetektől fogva sokat jelentett a téma: a nemrég mondott beszédjeinek mindegyike erről szólt, továbbá számtalan gyermekek mentális egészségével foglalkozó szervezet védnökeként jegyzik.