Hurrá! DiCaprio végre megnyerheti az Oscart!

színész játék DiCaprio Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új játék bukkant elő az internet legmélyebb bugyraiból, mégpedig Leonardo DiCaprio főszereplésével, aki egy Oscar-díjat akar megkaparintani a virtuális világban. Kikapcsolódásnak tökéletes, nagy előnye pedig, hogy munka közben is elmókázhatunk vele, de csak óvatosan, mert beszippant!

"Elkezdtem játszani, de túlságosan beleéltem magam, és dolgozni is kell" - panaszkodik ismerősöm, miután átküldtem neki a játék linkjét.

Tehát, ha rajta múlik, akkor

Leonardo Dicaprio nem kap Oscart,

legalábbis nem a virtuális világban.

Sajnáljuk, Leo! Forrás: Youtube

A játék lényege, hogy főszereplőnk, DiCaprio a vörös szőnyegen Marióként próbálja megkaparintani az Oscar-díjat. Közben pedig fotósokkal és a filmjeire utaló akadályokkal is meg kell küzdenie, például jéghegyekkel. Nem játszottuk végig, ezért sajnos Leondardo bukta az Oscart, de akinek van kedve és ideje, az segítsen Leónak..még a végén lehet, hogy

egy medvével is összefut.

Ne is pazaroljuk a szavakat, mert ahogy a játékban szereplő Leo is mondja:

"Hello! Leonardo DiCaprio vagyok, és tényleg nagyon nagy szükségem van az Oscarra!"

Hurrá! Indulhat a játék! Forrás: redcarpetrampage.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.