Gyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább.

Tavaly szeptemberben közölték szakításuk tényét a nagy nyilvánossággal, ami akkor mindenkit meglepett, hiszen úgy tűnt, boldog és kiegyensúlyozott életet élnek. A színésznő azóta sem kíván nyilatkozni az életében zajló eseményekről, volt párja, Gyarmati Gábor  viszont elárulta a Story magazinnak, hogy milyen mostanában a viszonyuk. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Gábor még mindig teljes tisztelettel és szeretettel nyilatkozik Szulák Andreáról, és elmondta, hogy kimondottan jó a kapcsolatuk, nem hánytorgatnak fel egymásnak semmit.

Már nem téma köztünk, hogy ki kezdeményezte a szakítást, és miért” - nyilatkozta Gábor a lapnak. Hozzátette, hogy ugyan mindkettőjüknek nehéz időszak volt ez,

de az élet nem áll meg" Gábor azt is emondta a magazinnak, hogy a legfontosabb a kislányuk, Rozina, és az, hogy ne szenvedjen semmiben sem hiányt.

Fotó: László Zsigmond/Life.hu

Szulák Andreával ellentétben Gábornak már van új kapcsolata. A szakítás után hét hónappal találtak egymásra Agócs Judit színésznővel. Gábor azonban még nem mutatta be kislányának új párját, azt mondta, szerinte ehhez még időre van szükség.