Szulák Andrea volt párja megnyílt: “Az élet nem áll meg”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Gyarmati Gábor szerelem kapcsolat Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább.

Tavaly szeptemberben közölték szakításuk tényét a nagy nyilvánossággal, ami akkor mindenkit meglepett, hiszen úgy tűnt, boldog és kiegyensúlyozott életet élnek. A színésznő azóta sem kíván nyilatkozni az életében zajló eseményekről, volt párja, Gyarmati Gábor viszont elárulta a Story magazinnak, hogy milyen mostanában a viszonyuk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Gábor még mindig teljes tisztelettel és szeretettel nyilatkozik Szulák Andreáról, és elmondta, hogy kimondottan jó a kapcsolatuk, nem hánytorgatnak fel egymásnak semmit.

Fotó: László Zsigmond/Life.hu

Szulák Andreával ellentétben Gábornak már van új kapcsolata. A szakítás után hét hónappal találtak egymásra Agócs Judit színésznővel. Gábor azonban még nem mutatta be kislányának új párját, azt mondta, szerinte ehhez még időre van szükség.

Céline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--Biztos nem találnád ki, mi Sarka Kata kedvenc étele!http://www.life.hu/sztarok/20160218-sarka-kata-imadja-a-remegos-zseles-kocsonyat.htmlA műsorvezető elárulta, hogy melyik az a nem hétköznapi fogás, amitől összefut a nyál a szájában! TV + Sztárok--Stohl András életveszélyes kalandra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-stohl-andras-szinesz-eletveszelyes-kalandra-vagyik-es-kafferbivalyra-vadaszna.htmlA színész bevallotta, élete legnagyobb álma, hogy kafferbivalyt lőjön, és szembenézzen egy állattal, ami meg tudná ölni. TV + Sztárok--Görbe Nóra még nem lélegezhet föl! Behajtók zaklatják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20160218-behajtok-zaklatjak-telefonon-gorbe-norat.htmlA Linda-filmek egykori sztárját telefonon zaklatják a behajtók. SMS-ben szerettek volna hozzájutni a színésznő személyes adataihoz. TV + Sztárok--Gesztesi Károly: "Olyan életet élhetek, amilyet akarok"http://www.life.hu/sztarok/20160218-gesztesi-karoly-hazatert-izraelbol-es-azonnal-interjut-adott-terveirol.htmlGesztesi Károly tele tervekkel érkezett haza Izraelből. Elképzeléseiről és vágyairól örömmel nyilatkozott.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBörtönbe kerülhet kedvesével Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20160217-vanessa-hudgens-megszegte-a-torvenyt-borton-jarhat-azert-mert-kobe-vestek-a-szerelmuket.htmlA színésznő és párja kicsit túlzásba vitték a romantikázást, mellyel kiverték a biztosítékot a hatóság embereinél. Akár hat hónap börtönt is kaphatnak a tettükért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.