Ovisokat kínzott egy szadista óvónő Japánban

Forrás: Thinkstock -
óvoda Japán kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csípős krémmel etetett meg egy ovis kisfiút egy japán óvónő, ráadásul mindezt még videóra is vette. A nőt már másodszor tartóztatták le gyerekek kínzása miatt, amiket egyébként saját bevallása szerint nagyon élvezett.

„Ha kiköpöd, megverlek!” - fenyegette meg a négyéves gyereket egy engedély nélküli tokiói óvoda dolgozója. A gyermek közben sírva fakadt, mire kínzója kacagni kezdett.

A 28 éves Nanmoku Manami csípős japán vízitormával, vagyis wasabival megkent csirkével etette meg a kisfiút, a telefonjával pedig fel is vette a gyerek szenvedéseit.

A wasabi ugyanis az arcüregben égő érzést okozhat, könnyezhet tőle a szem.

A nőt letartóztatták, kihallgatásán pedig azt mondta, hogy "Ez a gyerek sosem figyel. Most látni szerettem volna, hogyan reagál, de szórakozni is akartam.”

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

De nem ez volt az első eset, hogy a szadista óvónő megkínzott egy gyereket. Januárban azért tartóztatták le, mert állítólag szórakozásból szalaggal ragasztotta be egy hatéves kisfiú száját, majd letépte a szalagot - számolt be a Japan Times.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.