Évekig virágokat ültetett a férj, hogy felvidítsa vak feleségét

Forrás: Youtube -
depresszió Vakság szerelem kert Mr. Kuroki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A japán házaspár évekig élt tökéletesen boldog életet, mígnem a feleség elvesztette a látását. A férj ezután csak azon munkálkodott, hogy örömöt csempésszen szerelme mindennapjaiba.

Mr. és Mrs. Kuroki két gyermeket nevelt fel vidám, szerető környezetben. Életük viszont nagy fordulatot vett, mikor Mrs. Kuroki elvesztette látását a cukorbetegsége miatt. Ezután a boldogság eltűnt az otthonukból.

Forrás: Youtube

A nő depressziós és kedvtelen lett, de Mr. Kuroki nem nyugodott bele a helyzetbe. Folyamatosan kereste a módját annak, hogy felvidítsa szeretett nejét. Egyik alkalommal felmerült benne egy szép gondolat. Úgy döntött készít feleségének egy virágoskertet, ahol ülve élvezni tudja a gyönyörű növények csábító illatát. Két évig keményen dolgozott a kerten, több ezer csodálatos virágot ültetett el, hogy felesége örömét lelje az illatukban. Nem is csoda, hogy Mrs. Kuroki arcára annyi év után visszatért a mosoly.

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.