Megvan A Dal 2016 legjobb dalszövege

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Csarnai Borbála A Dal 2016 Freddie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2016 készítői idén első alkalommal meghirdették A Dal 2016 Legjobb Dalszövege díját, amelyet a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján a Pioneer című dal szövege nyerte el, melynek szerzője Csarnai Borbála.

"Elképesztően hálás vagyok mindenkinek, aki szavazott a dalszövegre! A dalt Szabó Zével közösen Freddie ötlete alapján írtuk, miszerint merj önmagad lenni. Nagyon örülök, hogy egy ilyen témáról írhattam szöveget, hiszen elsődleges célom, hogy jó minőségű és értéket közvetítő dalok szülessenek a világra. Freddie nélkül pedig a szöveg csak egy szöveg lenne, ő az, aki hitelességével és alázatosságával életre kelti azt! Nagyon nagy boldogság, hogy a zsűrinek és a közönségnek is annyira tetszik, hogy végül az én dalszövegem nyerhette el A Dal 2016 Legjobb Dalszövege díjat! Hatalmas megtiszteltetés!"– nyilatkozta a szerző.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.