Együtt ropta Obamáékkal egy 106 éves néni

néni idős Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 106 éves néni, Virginia McLaurin egyik legnagyobb vágya teljesült, amikor a Fehér Házban találkozhatott Barack Obama amerikai elnökkel és feleségével a múlt héten.

"Ez egy olyan táncos buli, amelyet a 106 éves Virginia McLaurin sohasem fog elfelejteni" – írta ki Twitterre a Fehér Ház vasárnap. Egy másfél perces videót is közzétettek a találkozóról.

"Annyira boldog vagyok. Egy fekete elnök!" – mondta a szintén afroamerikai McLaurin, akinek az ABC televízió szerint az volt a legnagyobb álma, hogy találkozzon az elnöki párral.

Ezért még petíciót is indított az interneten.

"Megédesítette a napunkat. Micsoda energia!" – mondta a first lady, majd hozzátette, hogy idős korában ő is szeretne ilyen lenni - számolt be a Daily Mail.

Egyre több a magyar prostituált külföldönhttp://www.life.hu/news/20160222-prostituciora-kenyszeritett-magyarok.htmlMegdöbbentő adatokat hozott nyilvánosságra az Europol: 2009 és 2013 között minden ötödik áldozata magyar volt az európai emberkereskedőknek. A tiniket legtöbbször csábító ígéretekkel csalják ki külföldre, vagy elrabolják őket, de az is megesett, hogy a saját családjuk adta el a fiatalokat. NewsThinkstockSegíts! Skizofrén nőt keres az országhttp://www.life.hu/news/20160220-eltunt-skizofren-no-aki-nem-szedi-a-gyogyszereit.htmlA rendőrség körözést adott ki Fehér Éva eltűnése miatt. A 40 éves nő 2016. február 6-án ment el az otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. Úgy tudni, a nő skizofrén, de gyógyszereit nem szedi. NewsOrigoA Médiatanács eljárást indított a Morning Show ellenhttp://www.life.hu/news/20160218-hatosagi-eljaras-indult-a-class-fm-morning-show-ja-miatt.htmlA Médiatanács hatósági eljárást indít a Class FM Morning Show-jának két adása miatt, többek között azért, mert a kifogásolt műsorokban csak úgy repkedtek az obszcén kifejezések és a szexuális témák. NewsOrigoTragédia! Meghalt a Maffiózófeleségek főszereplőjehttp://www.life.hu/news/20160218-rakban-halt-meg-a-maffiozofelesegek-sztarja.htmlA Maffiózófeleségek című reality sztárja, Angela Raiola 55 évesen elhunyt. Raiola 4-es stádiumú rákkal küzdött. News--Dzsudzsák: "Ha komolyan vennék mindent, abba beleőrülnék!"http://www.life.hu/news/20160217-dzsudzsakot-behivattak-a-bursaspor-fonokok-1.htmlDzsudzsák Balázs szerint nincs szó arról, hogy csapata, a Bursaspor eladná őt Kínába. A balszélső ugyanakkor kijelentette, hogy ő bizony nem megy sehová, és marad Törökországban, és abban is biztos, hogy ismét a kezdőcsapat tagja lesz. NewsAFPA túlélőknek ingyen volt az Eagles of Death Metal-koncerthttp://www.life.hu/news/20160217-ingyen-volt-a-koncert-az-eagles-of-death-metal-koncert.htmlHárom hónappal a 89 rajongó halálával végződött párizsi tragédia után az amerikai zenekar visszatért, és folytatják a novemberben félbemaradt turnét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.