Jakupcsek Gabriella a Heti hetesben folytatja?

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel -
Ábel Anita Heti Hetes helyettes Ónodi György Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben Jakupcsek Gabriellát vagy D. Tóth Krisztát ültetnék Ábel Anita helyére a közéleti műsorban.

Nem kell mindenáron nő a hetek közé, de nem árt, ha van – vallja Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője, akinek múlt héttől kell pótolnia Ábel Anitát, aki Hernádi Judit után a legtöbb ideig volt a közéleti megmondócsoport hölgytagja. A színésznő múlt héten igazolt át a TV2-höz. Helyettese Jakupcsek Gabriella, vagy akár D. Tóth Kriszta lehet – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

„Nincs állandó nőkeresési vágyam, nem feltétlenül kell nő a Heti Hetes stúdiójába szerintem. Az viszont biztos, hogy Hernádi Judit és Ábel Anita is bevált, kedvelték őket a nézők. Egyébként összesen harmincöt nő fordult meg a stúdióban. Van lehetőségünk a kísérletezésre, mert, ha csak egy embert kell pótolni, és az új ember valamiért nem válik be, a többiek el tudják vinni a show-t" – mondta Ónodi, aki arról is mesélt, sok levelet kapnak Anita-ügyben. A nézők javaslatokat is tesznek, hogy kit látnának szívesen. Így merült fel Jakupcsek Gabi és D. Tóth Kriszta neve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.