Panaszkodtak a Háború és békében felbukkanó pénisz miatt

Forrás: BBC -
pénisz hímvessző Oscar Pearce férfiasság Háború és béke panasz BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Háború és béke BBC-s feldolgozásában többen is kifogásoltak egy merész jelenetet. Az egyik színész férfiasságát ugyanis teljes valójában megmutatták a nézőknek.

Több bejelentés is érkezett a Háború és béke legújabb feldolgozása miatt az Ofcomhoz, vagyis a brit médiahatósághoz. Mindegyik ugyanazt a jelenetet kifogásolta, vagyis azt, amelyikben egy az egyben látható Oscar Pearce pénisze - írja az Origo.

Forrás: BBC

Az Ofcom február 22-én hozta ki a döntését az üggyel kapcsolatban, és úgy határoztak, nem vizsgálják tovább ezeket a panaszokat. Konkrét indoklással nem szolgáltak, csupán abban a táblázatban tüntették fel az esetet, amely a megállapított, ám vizsgálatra nem érdemes panaszokat sorolja.

Berki Krisztián: "A kislányomnak természetes a szájra puszi"http://www.life.hu/sztarok/20160224-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-kifakadt-mert-sok-tamadas-erte-a-szajrapuszi-okan-amit.htmlA macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.TV + Sztárok--Liptai Claudia Majka oldalán tündököl majd a TV2 képernyőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-majka-rapper-oldalan-tundokol-majd-a-tv2-kepernyojen.htmlA Nagy Duettben a rapper váltja Tillát és Claudiával együtt vezetik majd a sztárokat megénekeltető műsort. TV + Sztárok--"Mi mindig egyek leszünk" - Elhunyt férjére emlékezett Céline Dion a koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-celine-dion-enekesno-rene-angelil-halala-utan-eloszor-lepett-szinpadra-es-ferjere-emlekezett.htmlA világhírű énekesnő René Angélil halála óta először állt színpadra Las Vegasban. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--Zseniális mém lett Adából és Szellő Istvánból!http://www.life.hu/sztarok/20160224-pinter-adrienn-es-szello-istvan-kepebol-memet-csinalt-az-internet-nepe.htmlA híradós és a csinos műsorvezető képét az internet népe hozta össze. Az eredmény pedig egy fárasztó, agyzsibbasztó montázs! TV + Sztárok--Nincs vége az ominózus Berki-Tvrtko-ügynek - Az állásával játszott a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20160224-berki-krisztian-es-vujity-tvrtko-tv2-mokka-ugyenek-nincs-vege.htmlNagy port kavart a TV2 Mokkájának múlt heti adása, amelyben Vujity Tvrtko élesen kritizálta Berki Krisztiánt. Demcsák Zsuzsa mimikája már a stúdióban mindent elárult arról, hogy mit gondol a beszélgetésről, később Hada Renáta és Hódi Pamela, majd Kiszel Tünde a Facebookon fejezték ki rosszallásukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.