D. Tóth Kriszta nem ülne be Ábel Anita helyére

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Ábel Anita Heti Hetes Ónodi György D. Tóth Kriszta Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor kiderült, hogy Ábel Anita az RTL II-n futó Heti hetesből a TV2-höz igazol, több női műsorvezető neve is felmerült, hogy majd ő ülnek a helyére. Egyes lapok Krizsó Szilviát és Jakupcsek Gabriellát, mások D. Tóth Krisztát emlegették. 

Az Origo megkeresésére a műsor főszerkesztője a napokban elmondta, hogy egyelőre nincs biztos női szereplő Ábel Anita helyett, a találgatások azonban már beindultak, amelyek szerint Jakupcsek Gabriellának vagy D. Tóth Krisztának fogja felajánlani a lehetőséget Ónodi György.

"Sok levelet kaptunk Anita-ügyben. Bár nehezen fogadták annak idején, mára megszerették a nézők, és most hiányolják. Viszont javaslatokat is tesznek, hogy kit látnának szívesen. Így merült fel Jakupcsek Gabi és D. Tóth Kriszta neve" - mondta a lapnak a főszerkesztő. Az Origó Gabit és Krisztát is kereste ez ügyben. Jakupcsek egyelőre nem válaszolt, D. Tóth Kriszta azonban rövidre zárta az ügyet. "Nem keresett senki, és köszönöm szépen, nem mennék" - és hozzátette, saját oldalának főszerkesztője és ez teljesen kitölti a napját.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.