Álomszép helyen eresztette ki a hangját ÉNB Lali

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Gábor Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali éneklés síelés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik alkalommal forgatott a gyönyörű osztrák síparadicsomban az Éjjel - Nappal Budapest stábja.

Három éve Lali 2000 méter magasan egy hüttében énekelte el először a Lalipop című slágerét, most pedig egy újabb dallal lepte meg a sívároska lakóit.

Forrás: RTL Klub

„Imádok ide járni, annak idején a Beatles is itt forgatta a Help! című film síelős jeleneteit, van is itt szobruk, azt mondjuk nem tudtam, hogy négyen voltak" - mondta mosolyogva Lali, majd hozátette, hogy örül, hogy visszatértek.

„Ritkán van lehetőségünk síelni, ráadásul ebben jobb vagyok, mint Lali. Minden alkalommal kipróbálunk valami különleges járművet, idén ezt a lánctalpas "csodát" sikerült, fogalmam sincs, mi a neve" - tette hozzá Gábor.

"Kis túlzással hazajárunk már ide, így ebben a szezonban már rutinosan készült a stáb a forgatásra, tudtuk mi kell a hegyre. A helyiek is nagyon segítőkészek voltak, ha kellett motoros szánokkal, ha kellett, akkor helyi snapsszal segítették a munkákat" - mondta Világi Péter sajtófőnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.