Nem túl sok ez kicsit? Lehúzott nadrággal szelfizett Khloe Kardashian

retusálás Twitter Khloe Kardashian szelfi punci nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem világos, hogy a K mint Kardashian valóságshow sztárja a hasát, avagy a micsodáját akarta közszemlére tenni Twitteren.

Ha valamiben nagyon jó a Kardashian-Jenner család, az a botránykeltés. Nincs ezzel másképp Kim Kardashian 31 éves húga sem. A valóságshow-sztár, aki nemrég indította el saját műsorát, a Coctails with Khloét, ezúttal Twitteren borzolta a kedélyeket több ízben is ezzel a fényképével:

Ott bizony valami nagyon nem stimmel. Forrás: Twitter/Khloe Kardashian

A nemi szervéig lehúzott nadrágját még mindig nem igazán értjük (talán a hasát akarta promotálni vele), a kommentelők azonban nem ezért akadtak ki a legjobban, hanem a retusálás miatt. Az első alkalommal feltöltött képen ugyanis nem csupán a tükör, hanem az ajtó vonala sem stimmelt, ami bizony azonnal elárulta, hogy Khloe meghamisította a fotót. A sztár később levette, és feltöltötte az eredeti változatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.