"Mindig számíthattunk egymásra" - Demcsák Zsuzsa meghatóan búcsúzott Tvrtkótól

Fotó: Tv2 -
búcsú Demcsák Zsuzsa barátság kirúgás Vujity Tvrtko sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megható sorokkal búcsúzott barátjától és régi munkatársától, Vujity Tvrtkótól, akinek a TV2-től való távozása tegnap szinte megrázta a közvéleményt. 

A csinos műsorvezető Facebook-oldalán tett közzé egy nagyon személyes, mély hangvételű bejegyzést, mellyel barátjától és munkatársától búcsúzik.

Fotó: Tv2

"15 éve vagyunk barátok és életünk végéig azok is maradunk. Az sem változtat ezen a tényen, hogy ki-hol dolgozik. Átéltünk örömöket, tragédiákat, együtt sírtunk, nevettünk, küzdöttünk, dolgoztunk és mindig számíthattunk egymásra. Így lesz ez a jövőben is!" - írta a Mokka csinos műsorvezetője, aki szintén jelen volt az ominózus vita idején, mely Vujity Tvrtko és Berki Krisztián között robbant ki, és amely miatt a feltételezések szerint mennie kellett Tvrtkónak a csatornától.

A TV2 hivatalos közleménye

Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza. A TV2-csoport belső ügyként kezeli az esetet, és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban.
Jakupcsek Gabriella: "Már semmitől sem ijedek meg"http://www.life.hu/sztarok/20160226-jakupcsek-gabriella-mar-semmitol-sem-ijed-meg.htmlJakupcsek Gabriella még a Life.hu riporterének nyilatkozta, hogy időre van szüksége, hogy átgondolja mi is az ő dolga, mit szeretne a későbbiekben csinálni. A Best magazin azonban most egy vele készült, korábbi beszélgetést idézett fel, melyben elmondta, miből fog élni, ha munka nélkül marad. TV + Sztárok--Csak a csodán múlott, hogy Ellie Goulding nem halt meghttp://www.life.hu/sztarok/20160127-ellie-goulding-norvegiaban-majdnem-eletet-vesztette-baratjaval.htmlA népszerű énekesnő komoly veszélybe került, amikor egyik barátjával Norvégia hóval borított tájain kirándult. TV + Sztárok--Drámaian megváltozott Paris Jackson külseje http://www.life.hu/sztarok/20160226-michael-jackson-lanya-paris-jackson-kulseje-dramaian-megvaltozott.htmlMichael Jackson lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. TV + SztárokOrigoSzívszorító sorokkal emlékeznek kollégái Psota Irénrehttp://www.life.hu/sztarok/20160226-psota-irenre-elhunyt-szinesznore-szivszorito-sorokkal-emlekeznek-kollegai-eszenyi-csonka-abel.htmlEszenyi Enikő, Szinetár Dóra, Ábel Anita és Csonka András is úgy gondolják, pótolhatatlan dívát vesztett el a művészvilág. TV + Sztárok--Gyilkossági ügybe keveredett Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160226-johnny-depp-szinesz-gyilkossagi-ugybe-keveredett.htmlA színész körül nem nyugszanak a kedélyek. Kiderült, hogy felmerült a neve egy gyilkossági ügyben. TV + Sztárok--Ők Hollywood legjobban fizetett színészei http://www.life.hu/sztarok/20160224-elkepeszto-osszegeket-keresnek-hollywood-legnagyobb-szineszei-jennifer-lawrence-topplistas.htmlBizony van mit a tejbe aprítani, ha az ember szinte az összes nagyobb filmes produkcióban szerepel. Most kiderült, kik is a legjobb fizetéssel rendelkező sztárok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.