Freddie: "A Rising Starban mások voltak a körülmények, még a dobogóra sem jutottam fel"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
győztes A Dal 2016 interjú Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál család Stockholm döntő A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami Fehérvári Gábor Alfrédnak a Rising Starban nem sikerült, az A Dalban igen! Az énekes a győzelem után adott interjút a Life.hu-nak.

Miközben azt vártam, hogy Freddie-vel beszéljek pár szót, kért egy kis időt, és a családjához szaladt. Megható volt látni, ahogy átöleli őket, akik a legtöbb erőt adták neki, és akik miatt mindenképpen szeretett volna győzni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Milyen érzések kavarognak most benned, rögtön a döntő és a győzelem után?

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Láttam, hogy az egész családod elkísért, az előbb odaszaladtál, megölelgetted őket.

Nagyon sokat jelentett nekem, hogy itt voltak és szorítottak, de ezzel a legnagyobb terhet rakták rám, hiszen azt szerettem volna, ha ők büszkék rám. Úgy láttam rajtuk, hogy ezt sikerült elérnem.

Az eredményhirdetés közben mintha a felsőbb erők segítségét kérted volna, jól láttam?
Nem imádkoztam, csak nagyon szerettem volna nyerni, mert tudom, mennyit tettek ebbe a menedzsereim, és mennyit dolgoztunk. Értük, a közönségért, a családomért szeretem volna győzni, valószínűleg ez látszott rajtam az utolsó percekben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A sajtó érdeklődését, ami egy ekkora sikerrel jár, hogyan kezeled majd?

Nem foglalkozom ezzel, ha az újságíróknak értelmes kérdései vannak, és a szakmáról kérdeznek, szívesen válaszolok. Az egy másik kérdés, hogy nem szeretem, ha a magánéletemet feszegetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.