Kállay-Saunders András: "Csalódtak bennem az emberek"

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
A Dal 2016 Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, hanghiba volt A Dalban Kállay-Saundersék fellépése alatt, így kétszer is előadhatták a számot. Ám másodszorra sem sikerült jól. Az énekes a Life.hu riporterének mesélt arról, mi volt a baj, és miként élte meg a történteket. 

András arról beszélt, úgy érzi csalódtak benne az emberek, hogy másodszorra sem tudott javítani. Azt, hogy mit szól Freddie győzelméhez, a videóból megtudod.

"Sickratman megtanított rá, hogy kérni nem is olyan gáz. És az sem gáz, ha az ember nem dolgozik"http://www.life.hu/sztarok/20160228-sickratman-penzt-kert-a-facebookon.htmlAhogy megírtuk, Sickratman, a Belga alapítója a Facebookján tette közzé siralmas anyagi helyzetét és számlaszámát. A zenész 3 és fél millió forinttal lett gazdagabb, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem hagyta szó nélkül a történteket egy fiatal mozgássérült férfi sem, akinek bejegyzését azóta rengetegen megosztották. TV + SztárokOrigoFreddie: "A Rising Starban mások voltak a körülmények, még a dobogóra sem jutottam fel"http://www.life.hu/sztarok/20160228-freddie-fehervari-gabor-alfred-a-dal2016-gyoztese-interju-a-donto-utan.htmlAmi Fehérvári Gábor Alfrédnak a Rising Starban nem sikerült, az A Dalban igen! Az énekes a győzelem után adott interjút a Life.hu-nak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHatalmas baki A Dalban - Kállay-Saunders kétszer állt színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-hatalmas-baki-a-dalban-kallay-saunders-andras-ketszer-allt-szinpadra.htmlTechnikai hiba miatt kétszer is előadhatta versenydalát András. Ám a nagy izgalomtól másodszor sem sikerült jól a produkciója. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVásáry André pálinkával erősít A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vasary-andre-palinkaval-erosit-a-dal-dontojeben.htmlA különleges hangú énekessel A Dal backstage-ében futottunk össze, és bevallotta, épp megkóstolt egy kis házipálinkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Mindig számíthattunk egymásra" - Demcsák Zsuzsa meghatóan búcsúzott Tvrtkótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160227-demcsak-zsuzsa-vujity-tvrtkotol-bucsuzott-facebook-oldalan.htmlDemcsák Zsuzsa megható sorokkal búcsúzott barátjától és régi munkatársától, Vujity Tvrtkótól, akinek a TV2-től való távozása tegnap szinte megrázta a közvéleményt. TV + Sztárok--Drámaian megváltozott Paris Jackson külseje http://www.life.hu/sztarok/20160226-michael-jackson-lanya-paris-jackson-kulseje-dramaian-megvaltozott.htmlMichael Jackson lánya már csak árnyéka önmagának. Az egykor bájos sztárcsemete mára felismerhetetlen lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.