Elképesztő! Hullát találtak egy Airbnb-n bérelt házban

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Airbnb holttest Párizs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalok egy buli miatt bérelték ki Airbnb-n a Párizs környéki házat, de mikor felmérték a terepet, egy női holttestre bukkantak. 

Összecsődíted a barátaidat, hogy egy jó nagy bulit csapjatok, még ki is béreltek egy házat az online tulajdonmegosztó portálon, az Airbnb-n, ráadásul Párizs mellett, Palaiseau-ben, tehát

minden adott egy felejthetetlen partihoz!

Így gondolta egy baráti társaság is, de amikor körbejárták a házat,

egy holttestet találtak a kert végében, egy erdőbe nyíló kapu közelében.

A kép illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

A halott nő arccal a földön feküdt, valaki gallyakkal takarta le. Ruha volt rajta, de cipő nem, és egy gyűrűt is viselt. A halál okát továbbra is rejtély övezi, a rendőrség állítása szerint azért nem tudják, hogy mi történhetett, mert a hulla már oszlásnak indult -számolt be az RT.

Igazán meglepő dolgot tett az ápoló az idős néniérthttp://www.life.hu/news/20160226-szivbemarkolo-cselekedet-az-idos-neni-apolojatol.htmlÉpp anyósát látogatta meg egy nő a rehabilitációs központban, ekkor bukott le az idős asszony ápolója. A férfi ugyanis olyat tett, amit eddig kevesen. A történtekről pedig egy videó is készült. NewsThinkstockMásfél millió gyűlt össze az adományokat kérő magyar énekesnek, Sickratmannekhttp://www.life.hu/news/20160226-masfel-milliot-kapott-sickratman-1.htmlPénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki. News--5 dolog, ami minden korán kelő számára ismerőshttp://www.life.hu/news/20160226-5-dolog-ami-jellemzo-a-korankelokben.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, legalább annyira, mint attól a gondolattól, hogy reggelente ki kell bújnod a jó meleg ágyból, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig a későn kelők táborát erősíted, akkor egy kicsit többet megtudhatsz a "sötét oldalon" szunyókálókról.. News--Kiraboltak egy bankot az Oktogonnálhttp://www.life.hu/news/20160224-ez-a-ferfi-rabolhatta-ki-az-oktogon-teri-citibankot.htmlKeresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, az Oktogonon szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját. NewsOrigoVigyázat! A szelfi halált okozhathttp://www.life.hu/news/20160225-betiltottak-a-szelfiket-mumbaiban.htmlMumbaiban pénzbüntetés jár, ha valaki szelfizik! A tilalom az indiai város 16 körzetében érvényes, és azért vezették be, mert a dél-ázsiai országban számtalan áldozatot követelt a népszerű önfotózás NewsThinkstockEgy város lakói álomesküvővel lepték a halálos beteg kamaszthttp://www.life.hu/news/20160224-ewing-szarkomas-fiut-megleptek-az-alomeskuvojevel.html"Csak akkor vagyok rákos, amikor muszáj, egyébként meg baseballozom" - ez a mondat tökéletesen jellemzi a 18 éves Luke-ot, akinek nemrég egy hatalmas meglepetésben volt része: Szülővárosának lakói megszervezték neki és barátnőjének a tökéletes esküvőt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.