A Megasztár egykori versenyzője nem rejtette véka alá véleményét. Őszintén és nyersen írta le, mit gondol a műsorvezetőről!

Bella Levente valamivel több mint 10 évvel ezelőtt a TV2 tehetségkutató műsorában tűnt fel. Az énekesi karrierje ugyan meghanyatlott, viszont a Hír Tv műsorvezetőjeként továbbra is a képernyőn maradt. A közéletben jártas műsorvezető most Demcsák Zsuzsáról osztotta meg a véleményét. 

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Bella Levente úgy érezte, hozzá kell szólnia azokhoz az eseményekhez, amik mostanában a TV2-nél történtek. Vujity Tvrtkót elbocsátották, aminek oka lehet a közte és Berki Krisztián között kialakult konfliktus is. Bella a Facebook-oldalán osztotta meg véleményét az esetről:  

Forrás: Bella Levente/Facebook

Valaki mondja el nekem hogy az álművelt, affektáló, pózőressz Demcsák Zsuzsa, aki pénzért rajong a félfogyatékos Berki Krisztiánért, hogy lehet képernyőn??? És az hogy lehet, hogy Tvrtko Sziszi, akinek meg végre volt egy őszinte mondata, őt meg kib**sszák a tv-ből. Itt valami nagyon nagy baj van” - írta a műsorvezető a Facebook-oldalára.