ÉNB Lali nagy bulit csapott Ausztriában

buli ének Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali RTL Klub síparadicsom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz magyar előtt énekelte el vadonatúj dalát az osztrák síparadicsomban, Obertauernben az Éjjel-Nappal Budapest mulatós sztárja, Lali.

Az RTL Klub népszerű sorozatának stábja 5 napig forgatott a gyönyörű városkában, ahol annak idején a Beatles Help! című filmjének néhány részletét is rögzítették. Természetesen Lali nem bírt magával és dalra fakadt.

Forrás: RTL Klub

"A kint dolgozó magyarok minden hónapban tartanak egy hatalmas magyar bulit. Szerencsémre ekkor én is ott voltam, a szervezők pedig elintézték, hogy én is felléphessek. Körbeplakátolták Obertauernt, hogy jön az Éjjel-Nappal Budapest" - mesélte Lali.

"A kint dolgozó magyarok nagyszerű hangulatot teremtettek, örültem, hogy egy ilyen lelkes közönség előtt énekelhettem el először színpadon a Bulicsászár című új dalomat. Az előző slágeremet a Lalipopot több mint 10 millióan tekintették meg az interneten. Ehhez a dalomhoz is készül videóklip, remélem ezt is szeretni fogják a fiatalok" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.