Nyomornegyedekbe készül Katalin hercegné és Vilmos herceg

Mumbai látogatás utazás Katalin hercegné Vilmos herceg Taj Mahal Gettómilliomos India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnéje a hírek szerint Mumbai legszegényebb részeit is megtekinti a hamarosan esedékes india utazásuk során.

Mint a Life.hu korábban megírta, Katalin hercegné és Vilmos herceg Diana hercegné nyomdokaiba lépnek: 24 évvel a néhai hercegné utazása után ők is ellátogatnak csodás Indiába és Bhutánba.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Az utazás részeként, amely a Kensington-palota hírei szerint április 10-től 16-ig tart majd, a hercegi pár megtekinti majd a a nevezetes Tádzs Mahalt, illetve Mumbai legdurvább nyomornegyedeit is, ahol annak idején a Gettómilliomos című Oscar-díjas filmet is forgatták.

A héten szükség lesz esernyőre? Most megtudhatod! http://www.life.hu/news/20160229-esos-hettel-kezdodik-a-tavasz-ilyen-idore-szamithatsz-a-heten-idojaras.htmlA tél utolsó napján néhol akár 17 Celsiusig is melegszik a levegő, de késő délutántól országszerte csapadékosra fordul az idő. News--Némedi Maritól külön búcsúzik a családja és a barátaihttp://www.life.hu/news/20160229-nemedi-maritol-szinesznotol-kulon-bucsuznak-a-csalad-es-a-baratok.htmlAz elhunyt énekesnő temetésén a család nem osztozik a gyászban a barátokkal, ezért két búcsúztatója lesz Marinak. News--Kényszerleszállást hajtott végre a Ryanair járata Berlinbenhttp://www.life.hu/news/20160228-legenybucsura-indulo-fiatalok-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-a-ryanair-jarata-berlinben.htmlA német fővárosban szakította meg útját a Ryanair Londonból Pozsonyba tartó járata. A galibát a fedélzeten részegen őrjöngő utasok okozták.NewsOrigoTragédia! Halálra fagyott az eltűnt győri lányhttp://www.life.hu/news/20160229-halara-fagyott-az-eltunt-gyori-lany-bodecs-rebeka.htmlRebeka holttestét egy Győrszentiván közelében lévő kavicsbányánál találták meg szombat délelőtt. News--Obama fagyiárusból lett elnökhttp://www.life.hu/news/20160228-barack-obama-elso-munkahelyen-fagyit-arult.htmlBarack Obama megosztotta első élményét és tapasztalatait, amit a munkaerőpiacon szerzett. Egyértelműen a fiatalokat szeretné ezzel a történettel motiválni. News--A magyar videó, amire már 17 millióan voltak kíváncsiakhttp://www.life.hu/news/20160228-a-magyar-mezeskalacs-muvesz-videojat-mar-tobb-mint-17-millioan-lattak.htmlMindenki elámulva nézi a magyar mézeskalács-művész videóját. Hihetetlen precizitással rajzolja az alkotó a gyönyörű mintákat az édességre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.