Némedi Maritól külön búcsúzik a családja és a barátai

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
halál színésznő temetés gyászmise család Némedi Mari barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt énekesnő temetésén a család nem szeretne a barátokkal osztozni a gyászban, ezért két búcsúztatója lesz Marinak.

A február 11-én elhunyt Némedi Mari gyászmiséje szűk körű lesz, aki nincs meghívva, nem róhatja le a kegyeletét a hivatalos temetésen. Radics Márk, az egyik jóbarát mondta el véleményét az ügyről – írja a Bors.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Szomorúak vagyunk, elvesztettük őt, ami önmagában nagy fájdalom, és nem könnyíti meg a helyzetünket a család hozzáállása. Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy Marinak két gyászmiséje lesz, egy, amit a rokonok tartanak, egy pedig, amit a barátok és rajongók szerveznek neki – mondta Márk, aki részleteket is elárult.

„Felhívtam a testvérét, hogy megtudjam, mikor lesz a temetés, de azt mondta, ne menjünk el, mert csak a család fog részt venni a szertartáson. Arra kért, gyújtsunk Mari emlékére egy gyertyát, de maradjunk távol a temetéstől. Csalódott vagyok, napi kapcsolatban voltunk" - árulta el Márk.

Arnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-arnold-schwarzenegger-kiallt-sylvester-stallone-mellett-video-a-sztartol-baratsag.htmlA színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról! TV + SztárokOrigoLiptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--"Csodás kis csajos autó" - Luxusautót villantott a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-nyari-diana-a-baratok-kozt-sorozat-jocsaja-luxusautot-villantott-gaspar-evelin-modra.htmlNyári Diána, akinek kebleit legutóbb kollégája, Józan László vette célba, újabb fotót tett közzé nyilvános Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Követői szerint túl sokat dolgozik Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-sarka-kata-tul-sokat-dolgozik-facebookos-kovetoi-szerint.htmlSarka Kata a minap "dolgozós" képet posztolt Facebook-oldalára. Rajongói pedig most sem hagyták szó nélkül feltöltött fotóját. TV + Sztárok--Petruska: "Van hova esni!"http://www.life.hu/sztarok/20160228-petruskaval-a-dal-egyik-nagy-eselyesevel-beszelgettunk.htmlNagy esélyese volt A Dalnak Petruska. Riporterünknek elmondta, bár nem ő jutott tovább, nagyon örül, hogy részt vett a show-műsorban és izgalmas kihívás volt számára. TV + Sztárok--Cinthya Dictator valóra váltja az álmát! Tanárnő lesz belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20160229-cinthya-dictator-visszaul-az-iskolapadba-hogy-tanar-lehessen-belole.htmlA sztár a katedrára vágyik, de ahhoz, hogy ő oktathasson, előbb újra be kell ülnie az iskolapadba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.