Nézd meg az Oscaron készült legmenőbb szelfiket!

buli Oscar-díj fotó Oscar 2016 sztárok Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint hétfő hajnalban zajlott le az év egyik legnagyobb filmes eseménye, melyen a legismertebb világsztárok is részt vettek. Nem meglepő, hogy készült egy halom bulizós fotó a rendezvényen. 

A Saul fia sikere és Leonardo DiCaprio Oscarja után mindenki elindult bulizni, ahonnan a sztárok persze rögtön be is jelentkeztek egy szelfivel. Volt olyan, aki a ruháját tette közszemlére, mások pedig a barátaikkal álltak kamera elé. A legjobb fotókat mi is összeszedtük, így most te is megnézheted, hogy mulattak a legismertebb sztárok az Oscar-díjátadó után.

/1603/A_leg20163114727

Ők az Oscar-díj nyertesei!

Számunkra az egész este a Saul fiáról szólt: a várakozásról, majd az örömről, hogy újra Oscar-díjat kapott egy magyar film. De nézzük, ki örülhetett még az est folyamán. Kattints ide!
"Nem volt szép, de megállt a levegő" - Egykori szerelmei meséltek Psota Irénrőlhttp://www.life.hu/kult/20160229-volt-szerelmei-emlekeztek-psota-irenre.htmlSzenvedélyesen tudott szeretni, folyton tele volt meglepetéssel, és mindig éhezett - Így emlékeztek egykori szerelmei a múlt csütörtökön elhunyt Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőre, aki egyben a Nemzet Színésze is. Kult--Arnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-arnold-schwarzenegger-kiallt-sylvester-stallone-mellett-video-a-sztartol-baratsag.htmlA színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról! TV + SztárokOrigoÍme a kép, amelyen a Saul fia főszereplője Oscar-díjjal a kezében pózolhttp://www.life.hu/kult/20160229-rohrig-geza-oscar-dijjal-a-kezeben-fotozkodott-a-magyar-szinesz.htmlRöhrig Géza a Saul fia csapatával együtt izgulta végig a díjátadót Los Angelesben, majd együtt is örülhettek, amikor a kezükbe vehették az aranyszobrocskát a Legjobb idegen nyelvű film kategóriában. KultOrigoBrie Larson lett az év legjobb színésznője http://www.life.hu/kult/20160229-oscar-dijat-nyert-brie-larson-o-lett-a-legjobb-noi-foszereplo-elso-dija.htmlA díjat Eddie Redmayne adta át a győztesnek. Brie Larson első Oscar-díját vehette át a színpadon. Kult--Monica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Cinthya Dictator valóra váltja az álmát! Tanárnő lesz belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20160229-cinthya-dictator-visszaul-az-iskolapadba-hogy-tanar-lehessen-belole.htmlA sztár a katedrára vágyik, de ahhoz, hogy ő oktathasson, előbb újra be kell ülnie az iskolapadba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.