Galla Miklós előadás közben félmeztelenre vetkőzött

Fotó: Mudra László - Origo -
felsőtest rajongó Galla Miklós félmeztelen humorista előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az abszurd humor nagymestere előadás közben vetkőzött félmeztelenre.

Galla Miklós nem takargatja testét, és ha úgy tartja kedve, előadás után félmeztelenül simul hozzá egy közös kép erejéig a rajongóihoz. A pikáns fotóért kattints a humorista Facebook-oldalára.

Fotó: Mudra László - Origo

„Az önálló estem végén szeretek félmeztelenül fotózkodni helyes, mosolygós, fiatal lányokkal. Úgy tűnik, hogy ők is velem. Legközelebb március 26-án lesz mód a sorban állásra a Kompót Dumaklubban. Addig itthon gyakorlom a félmeztelenkedést, hogy négy hét múlva majd megint minden simán menjen" – írta Miklós.

Schobert Norbi: "Vívom a bírósági pereimet!"http://www.life.hu/sztarok/20160301-schobert-norbi-es-rubint-reka-pereikrol-terveikrol-es-meglepetesrol-is-meselt.htmlA házaspárt alaposan sikerült kifaggatni a terveikről, így derült ki, hogy Norbi nem adja fel a harcot a cukorlobbi ellen, sőt, még egy hatalmas meglepetés is készülőben van tőlük! TV + SztárokOrigoHosszú Katinka lett a legértékesebb magyar sportolóhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-hosszu-katinka-lett-a-legertekesebb-magyar-sportolo.htmlA Forbes magazin szerint idén is hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló.TV + SztárokAFPKlausmann Viktor: "Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-klausmann-viktor-nem-akar-ujranosulni.htmlKlausmann Viktor ötvenévesen is tele van energiával: Strandot üzemeltet, síoktatóként, rendezvényszervezőként és speciális mentőként dolgozik, emellett pedig családapa. De mi a helyzet a szerelemmel? TV + Sztárok--Monica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Liptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-arnold-schwarzenegger-kiallt-sylvester-stallone-mellett-video-a-sztartol-baratsag.htmlA színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.