Ördög Nóra elmesélte, hogy mi volt a gyermekkori álma

Forrás: TV2 -
műsorvezető hobbi Tilla gyermekkor Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan tévéképernyőkre kerülő Kismenők műsorvezetői elárulták, miben voltak tehetségesek kiskorukban, és hogy milyen karrierről álmodtak.

Nóra szavalóversenyekre járt és táncolt, Tilla pedig inkább a gitárokat nyúzta. A két sztár már alig várja a kezdést, de addig szívesen meséltek a gyermekkorukról.

Így ünnepelt DiCaprio az Oscar-gála után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160301-leonardo-dicaprio-oscar-dijjal-a-kezeben-bulizott-nezd-meg-hogy-unnepelt-a-sztar.htmlA sztár bizony kirúgott a hámból miután annyi év után végre a kezébe vehette az aranyszobrocskát. De a szokásos partik helyett inkább a kisebb iszogatást választotta a barátaival. TV + Sztárok--Elton Johnnak nem lehet több gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20160301-elton-johnnak-nem-lesz-tobb-gyereke.htmlAz már biztos, hogy soha többé nem lesz Elton John and David Furnish harmadik gyermekéről szóló hír. A pár ugyanis nem akar több gyereket, Elton pedig nem cáfolta, hogy vazektómián esett át. TV + SztárokAFPCharlie Sheen saját arcképével figyelmeztet a szűrés fontosságárahttp://www.life.hu/sztarok/20160301-charlie-sheen-vicces-poloval-hivta-fel-a-figyelmet-az-aids-szures-fontossagara.htmlAz biztos, hogy a színész nagyon jól tudja, mivel lehet a legjobban felhívni az emberek figyelmét. Humoros pólót húzott, ami mellett senki nem tud elmenni. TV + Sztárok--Klausmann Viktor: "Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-klausmann-viktor-nem-akar-ujranosulni.htmlKlausmann Viktor ötvenévesen is tele van energiával: Strandot üzemeltet, síoktatóként, rendezvényszervezőként és speciális mentőként dolgozik, emellett pedig családapa. De mi a helyzet a szerelemmel? TV + Sztárok--Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-vujity-tvrtko-facebook-oldalan-osztotta-meg-valojaban-mennyi-penzt-keresett-a-tv2nel.htmlRengeteg helyen megírták ma, hogy mennyi pénzt kapott a műsorvezető a csatornától. Vujity Tvrtko ezeket a téves információkat szerette volna tisztázni posztjával. TV + Sztárok--Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-angelina-jolie-es-brad-pitt-nyomos-okkal-voltak-tavol-az-oscar-galarol-forgat-a-sztar.htmlTöbbeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.