Adele valóra váltotta egy beteg kislány álmát

Forrás: Twitter/Tracy Gibney -
rajongó látogatás Adele álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két turnéállomása közötti szünetben az énekesnő látogatást tett egy súlyosan beteg rajongójánál. A 12 éves kislánynak valószínűleg ez volt az egyik leggyönyörűbb napja.

Szavakkal ki sem lehet fejezni, milyen óriási örömöt okozott az énekesnő a súlyosan beteg Rebecca Gibney-nek, és családjának. Adele ugyanis meglepetésszerű látogatást tett a 12 éves rajongója otthonában.

Forrás: Twitter/Tracy Gibney

A kislány anyukája, Tracy hónapok óta próbálja Adele figyelmét felhívni az apró, de annál nagyobb rajongójára, aki sajnos nagyon beteg. Az anyuka csupán egy üzenetet szeretett volna az énekesnőtől, de Adele ennél sokkal többet adott. Koncertturnéjának két állomása között meglátogatta a beteg Rebeccát.

Forrás: Twitter/Tracy Gibney

A hihetetlen örömhírről Tracy számolt be a közösség profilján. Szinte az egész család magán kívül volt, amikor megérkezett otthonukba Adele. Az énekesnő hosszú perceket töltött el a beteg Rebecca ágya mellett ülve, miközben kedvesen beszélgetett a család többi tagjával. Az anyuka is csak annyit mondott, nem tudja szavakba önteni, mit is jelentett ez a látogatás számukra.

Eljárt az idő a Szex és New York sztárja felett: így néz most ki Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megoregedett.htmlA világhírű sorozat egykori színésznőjét sem kíméli az idő vasfoga. TV + Sztárok--BulvárRap: "Rubint Réka nem felel meg senkinek"http://www.life.hu/sztarok/20160302-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-berki-krisztian-rubint-reka-sarka-kata-vujity-tvrtko.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + Sztárok--Cinthya Dictator mindenkiben szerelmét látja - Varga Viktorrá alakította ByeAlexethttp://www.life.hu/sztarok/20160302-cinthya-dictator-varga-viktort-csinalt-byealexbol-egy-foton.htmlA fotóslány extravagáns alkotáson örökítette meg az énekest, nekünk pedig egyből az ugrott be, Cinthy mindenkiben Viktort látja. TV + Sztárok--Berki Krisztián: "Továbbra is testvéri szeretettel gondolok Tvrtkóra"http://www.life.hu/sztarok/20160302-berki-krisztian-nyilatkozott-vujity-tvrtko-elbocsatasarol-nem-okoz-oromet-a-riporter-tavozasa.htmlAz Édes élet sztárja elárulta, hogy nem jelent számára semmiféle örömöt egykori kollégájának, Tvrtkónak az elbocsátása. TV + Sztárok--Jennifer Lopez simán letagadhatna 15 évethttp://www.life.hu/sztarok/20160302-jennifer-lopez-enekesno-siman-letagadhatna-tizenot-evet-egy-apro-ranc-sincs-az-arcan.htmlA gyönyörű énekesnőn nem fognak az évek, hiszen legutóbbi fotóján olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + Sztárok--Balesetet szenvedett Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160302-kulcsar-edina-snowboardozas-kozben-elesett-es-ket-helyen-is-eltort-a-csukloja.htmlA szépségkirálynő néhány nappal ezelőtt még mosolyogva számolt be arról, hogy barátnőivel egy kis kikapcsolódásra készülnek. Sajnos nem lett teljesen örömteli az utazás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.