Balesetet szenvedett Erőss Pál, az MTV egykori szakértője

Forrás: Youtube -
MTV baleset véradás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sürgősen vérre van szüksége Erőss Pálnak, az MTV-n futott Jogi esetek című műsor volt szakértőjének. A vércsoport- azonosság nem számít!

Elütötte egy autó Erőss Pált, az MTV Jogi esetek című műsor egykori szakértőjét - erről unokája tájékoztatta a nyilvánosságot. A rajongói által JogErőss Pálnak becézett szakembernek a baleset miatt

olyannyira romlott a véképe, hogy célzott véradásra van szüksége.

Forrás: Youtube

Ha segítenél, akkor szerda reggeltől bármelyik vérellátóban adhatsz vért, nem számít, hogy azonos vércsoportod van-e, csak mondd be a beteg adatait: dr. Erőss Pál, Szent Imre Kórház.

Erőss Pál legfelsőbb bíróként is dolgozott, de igazán ismertté az MTV Jogi esetek című műsor tette, aminek szakértője volt 12 éven keresztül.

Lebukott a tanárnő, aki egy tinivel szexelthttp://www.life.hu/news/20160301-a-michigani-tanarno-14-eves-diakjaval-szexelt.htmlSokat hallhattunk már a tanár-diák viszonyokról, most újabb esettel bűvült a lista. Kivéve, hogy a mostani sokkal furcsább, és egy rejtélyes fegyver is szerepel a sztoriban. News--Magyari Béla űrhajós fia lezuhant egy kisgéppelhttp://www.life.hu/news/20160301-magyari-bela-urhajos-fia-lezuhant-egy-kisgeppel.htmlVasárnap délelőtt lezuhant egy kisrepülő Tatabánya térségében, a balesetben egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, róla úgy tudni, hogy Magyari Béla űrhajós fia. News--Szörnyű baleset érte Paul Van Dyk-ot: Jelenleg is ápolják!http://www.life.hu/news/20160229-lezuhant-a-szinpadrol-paul-van-dyk.htmlPaul Van Dyk a német sztár-DJ egy csak a közönséget akarta megénekeltetni, ezért felmászott a pultra, a buli azonban balesettel végződött. A DJ ugyanis lezuhant, jelenleg is kórházban van. News--Sztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--Igazán meglepő dolgot tett az ápoló az idős néniérthttp://www.life.hu/news/20160226-szivbemarkolo-cselekedet-az-idos-neni-apolojatol.htmlÉpp anyósát látogatta meg egy nő a rehabilitációs központban, ekkor bukott le az idős asszony ápolója. A férfi ugyanis olyat tett, amit eddig kevesen. A történtekről pedig egy videó is készült. NewsThinkstockA 77 ember gyilkosának nem tetszik a börtönélethttp://www.life.hu/news/20160225-a-norveg-meszarlas-elkovetoje-nem-elegetett-a-bortonnel.htmlA 2011-ben történt norvég mészárlás elkövetőjének nem tetszik a börtönélet, ezért beperelte az államot. Tárgyalására a biztonsági aggályok miatt a börtön tornatermében kerül sor. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.