Ő a legdögösebb titkos ügynök: 48 éves lett Daniel Craig!

Forrás: AFP/Kevin Winter -
szexi Daniel Craig színész James Bond születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész olyan, mint a jó bor: az idő múlásával egyre jobb lesz. Mióta ő játssza James Bond legendás karakterét több millió nővel bővült a rajongói száma, és ez nem véletlen. 

Az angol színész karrierje igen döcögősen indult: rendszeresen járt castingokra, de a filmstúdiók csak a húszas évei közepén fedezték fel a sztár tehetségét. Azóta a legnagyobb hollywoodi mozikban kap főszerepet, és ehhez a külseje is nagyban hozzájárul.

Nők terén igen válogatós, és egy időben eléggé szerette váltogatni a partnereit. 1992-ben feleségül vette Fiona Loudon színésznőt, akitől egy lánya született. Bár a kapcsolat nem tartott sokáig, a pár tagjai a mai napig jóban vannak egymással. Jelenlegi szerelme és felesége, Rachel Weisz már 2011 óta a társa, és a hírek szerint teljes a boldogság kettejük között.

Forrás: AFP/Kevin Winter

2005-ben kapta meg hivatalosan James Bond szerepét, azóta pedig több film is kijött a titkos ügynök legújabb akcióiról. Az új filmet a hírek szerint 2016 közepén kezdik forgatni.

Daniel Craig nem vágyik többé James Bond szerepére

A színész határozottan közölte, a Spectre volt az utolsó olyan film, melyben a titkosügynök bőrébe bújt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.